granit kakel färger

granit kakel färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-31

granit kakel counter-tops, golv och andra ytor kan hjälpa bidra till en naturlig inredning, samtidigt som man tillhandahåller elegans och glans av material som porslin och glaserade keramiska . Dessutom hjälper den naturliga hårdhet av kristallint granit, som huvudsakligen består av kvarts, fältspat och glimmer, göra granit plattor slitstark. Medan de flesta typer av natursten inte erbjuder mycket i vägen för färg kan du hitta granit plattor i en mängd nyanser och nyanser.

Black

Svart granit är en go-to val i områden som har "dramatiska" färgscheman, enligt köksdesign resurs Kök bänkskivor. Huruvida väggar-eller skåp-i rymden är otroligt ljusa eller mörka otroligt, kommer svart granit fungera bra som komplement. Istället för att använda jet eller ren svart kakel granit, kan du välja en otroligt mörk nyans av en annan färg, till exempel grå eller grön. Eftersom hemsidan stenen resurs Stone Network listor, vissa typer av svart granit som finns är kambriska svarta från Kanada, som är mörkt grå med vita och svarta prickar, och mycket mörkare eller "svartare" svarta galaxen från Italien, som har guld, star- som prickar.

Brown

Brown granit är idealisk för utrymmen där det är naturligt, trä-ton skåp och möbler och neutral färgscheman. Programmen omfattar solbränna, beige, äggskal och off-vita nyanser som vissa av deras primära färger. Som köksbänken Toppar påpekat är det en bra idé att välja brun granit som är märkbart ljusare eller mörkare än övriga inredningen element för att ge kontrast. Till exempel, om skåpen i köket är beige, välja granit plattor för golv och /eller counter-toppar som är mörkbrun eller ljus, krämig brun. Några brun granit alternativ inkluderar mörk solbränna från Indien, som har röd-brunt, mörkbrunt och svart element och kristall brun från Sydafrika, som har tydliga fläckar av ljusa kvarts på dess yta.

Pink

medan svarta och bruna granit är de vanligaste, kan du också hitta granit plattor som är rosa, blå, grön, röd och flera andra färger. Av dessa, granit med rosa-nyanser som är mest populära, eftersom köksbänken Toppnoter. Detta beror på rosa granit fungerar bra med ett antal olika inre färgscheman. Vissa specifika rosa granit alternativ inkluderar rosa juparana campestre från Brasilien, vilket har en väldigt ljus bakgrund och mörka sprickor och fläckar, och Maaninka rosa från Finland, som har oregelbundet formade fläckar av ljust rosa och vitt som ligger på en grå bakgrund.

Blå

Blå granit plattor kan bidra till att ge platser en sval, lugnande dekor. Möjliga blå granit alternativ omfattar det italienska blå pärla, som skimrande eller pärlemorskimrande funktioner, och indiska blå fantasy, som har böjda band av rödbrun och beige.

Annan artikel

 • primitiva tvättstuga idéer
 • jämförelse av Birdseye lönn och ebenholts exotiska träslag
 • gänga gauge använder
 • Hur tar jag bort chuck på en Makita 6213d borrmaskin?
 • Hur högt ska min frukost bar vara?
 • hur man skär trappa stammar & slitbanor
 • Hur sköter jag för brasilianska hårda trägolv?
 • Hur installerar jag olika plattor?
 • hur man byter en glidande dusch dörr
 • Hur tar jag bort gammal tapet måla &?
 •