diy utjämning bänkskåpen

diy utjämning bänkskåpen

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

Om du har grundläggande DIY kompetens kan du spara pengar genom att bygga ditt eget kök. När du installerar bänkskåpen, måste du koppla enheter i väggen så att varje låda är i lod, nivå och spola med sin granne. Det viktiga är att installera startmotorn underskåp korrekt. Genom att noggrant mellanlägg mellan väggar och golv kan startmotorn skåpet installeras lod och helt jämn på alla sidor. När nästa skruvas startmotorn skåpet kommer mellanlägg lättare och skåpet ska hänga sant. Senare underskåp installationer kommer att följa efter

Du behöver:.
Regeldetektor
. Penna.
Carpenter's nivå.
Långa raka planka.
Stål måttband.
Trä shims.
Sladdlösa borrskruvdragare.
Brukskniv.
Försänkt träskruv.
Justerbar klämmor.


1.
Leta upp reglarna längs startmotorn väggen med hjälp av en regeldetektor. De kommer att vara 16 inches isär. Använd en blyertspenna för att markera ytterkanterna på varje bult någonstans ovanför den färdiga skåpet linjen. Dessa märken kommer att leda till att den dubbar när du skruvar skåpen på väggen.
2.
Placera ett vattenpass ovanpå en lång rak bräda att hitta den högsta punkten längs golvet. Använd nivå för att dra en vertikal linje upp väggen i linje med golvets högsta punkt.
3.
Mät höjden på underskåp med en stål måttband och överföra detta mått till linjen på väggen. Använd detta varumärke som en datapunkt för att dra en horisontell linje tvärs över startmotorn väggen med hjälp av vattenpass. Denna linje representerar den övre ytan av bänkskåpen.
4.
Montera första underskåp i vänstra hörnet. Använd tunt trä shims att höja skåpet referenslinjen på den bakre väggen. Shim upp underskåp så att det är perfekt nivå framsidan till baksidan och från sida till sida.
5.
Borra hål med en sladdlös borrskruvdragare på baksidan huvudboken av basen skåp i linje med väggreglar. Om startmotorn väggen är inte ens, shims ut av håligheter mellan skåpets baksida och väggen. Använd en mattkniv för att trimma väggen shims nivå med ovansidan av skåpet. Skruva fast skåpet genom drywall och in i reglarna med 2-1/2-inch försänkta skruvar.
6.
Placera nästa skåpet mot startmotorn skåpet. Shim andra skåpet nivå som beskrivs som i steg 4. Se till att ansikten både skåp är perfekt jämnhöjd med varandra. Kläm fast skåpen tillsammans med två justerbara klämmor.
7.
Skruva skåp tillsammans med fyra försänkta skruvar med borrskruvdragare. Sätt in två skruvar placerade 18 inches isär och 2 inches i från framsidan av skåpet och ytterligare två liknande placerade skruvarna 2 inches i från den bakre väggen i skåpet.
8.
Fäst baksidan huvudboken av skåpet i väggen reglarna som beskrivs i steg 5. Fortsätta installera bänkskåpen tills det sista skåpet är klar för installation.
9.
Bifoga en filler remsa till sista skåpet inför att täcka eventuella gap mellan skåpet och väggen vid behov . Skruva fast filler band jäms med framsidan av skåpet innan installation. Använd skruvtving och långa försänkta skruvar för att fästa remsan filler som beskrivs i steg 6 och 7. Klämma och skruva de sista två skåp tillsammans och fäst på baksidan huvudboken av de sista skåpet i väggen reglarna som beskrivs i steg 5.

Annan artikel

 • hur man passar laminatgolv runt dörrkarmar
 • hur man bygger en vägg dusch partition
 • hur man kan planera en bioklimatiska hus
 • hur man installerar en toalett toastol
 • hur man installerar kvartalet runda runt köksluckor
 • hur du tar bort stuckatur från en vägg
 • hur man bygger en keramiska plattor dusch
 • hur man utformar en ramp
 • idéer för att täcka tegel eldstäder
 • Hur installerar jag kakel övergår till en annan kaklat rum?
 •