badrumsgolv att kan bli våt

badrumsgolv att kan bli våt

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

När det gäller att välja en golvbeläggning för ditt badrum, himlen är gränsen så långt som dina alternativ går. Du kan använda någon typ av golvmaterial du vill ha för ditt badrum design, men en del badrum golv alternativ är mindre praktiska än andra. Endast en handfull av golvmaterial rekommenderas att stå upp mot fukt på badrumsgolv som är säker på att bli blöt.

Vinyl

Vinyl golvbeläggningar är en favorit alternativ för badrumsgolv eftersom de kan stå upp till vatten. Plastgolv är en nonporous material som rengör enkelt och våtservetter torr. Även om det är sårbar för inträngande vatten längs kanten på väggar, inredning badrum och längs sömmen linjer, ger plastgolv en tillförlitlig barriär tillfälliga vatten spill. Plastgolv är relativt lätt att installera, den kommer i en mängd olika färger, stilar och mönster och en del vinyl golvbeläggningar är även utformade för att simulera utseendet på kakel eller trägolv. Plastgolv vanligtvis inte kan överleva fukt från stillastående vatten, men den står sig väl för rimliga badrum användning.

Kakel

kakel golv varit en favorit val i golvmaterial i flera år på grund av dess naturliga vattenavvisande egenskaper och inneboende skönhet. Keramiska plattor och porslin är gjord av lera som är sparken och glaserade att skapa en smidig, vattenfast yta. Plattor finns i tusentals olika storlekar, färger och stilar för att tillfredsställa dina dekoratör smaker. Enligt Internet Hem Alliance är mest kommersiellt sålda plattor tilldelas en WA rating, vilket är en åtgärd av kakel motstånd mot vatteninträngning. Betyg fastställs av American National Standards Institute allt från de bästa vattentäthet på endast 0,5 procent till drygt 7 procent. En rating på 0,5 till 3 procent rekommenderas för plattor används i badrummet miljö.

Natursten

Även polerad sten kan presentera en halkrisk om det blir blött, naturligt slipade sten eller sandblästrat sten är ett lämpligt alternativ att ger bättre dragkraft med hjälp av textur. Stengolv är en naturlig produkt som inte påverkas negativt av exponering för vatten och kommer inte att förvränga eller ruttnar som trä golv. Naturligt är oavslutade sten något porös, dock, och ytan av stenen kan absorbera fukt innan det så småningom avdunstar. HGTV rekommenderar en sten sealer för att skydda ytan från fläckar och för att förhindra vatten absorption från spill.

Annan artikel

 • husbil parker i St.
 • hur man köper prefabricerade dusch & enheter bad
 • problem med en eldfast lera handfat
 • effektbehovet för cirkelsågar
 • Vilka är fördelarna med en vit spåntaket?
 • Skillnaden mellan interiör och exteriör plywood
 • vilken typ av stenar är i en eldstad?
 • Vilka är fördelarna med bricka?
 • hur du köper en septisk system
 • checklista för vinyl fasader
 •