Hur installerar jag gjutning runt rör och skär ut plattor?

Hur installerar jag gjutning runt rör och skär ut plattor?

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-14

Molding täcker luckor längs kanterna av material som golv eller gips. Typiskt linjerna längs golv och tak är ganska fri men att veta vad man ska göra när de ställs inför ett hinder kan förhindra panik. Ta ett sunt förnuft och gör det minsta justering infoga hindret i din lister

Du behöver:.
Molding
Måttband.
Jigsaw.
Geringssåg.
Drill.
Paddla eller spade lite.
Trä kitt.
Smärgelduk.
Slutför naglar.

arbeta runt rör


1.
Mät rörets plats och markera den på gjutning, mätning från nästa närmaste gemensamma, eller i slutet av väggen. Markera centrum av röret på rätt position i linje och på rätt höjd. Mät rörets tjocklek. Använd en vinkelhake för att överföra centrum markera upp till den övre kanten av gjutning och markera den.
2.
Installera en paddla lite i din borra samma tjocklek som röret. Borra ett hål och se till att centrera lite på märket du gjorde till mitten av röret. Sätt lister på bordet i din geringssåg med dess överkant upp och baksidan av lister mot stängslet. Ställ in sågen till 45 grader och klipper ut från toppen till botten på en 45-graders vinkel genom centrum av hålet.
3.
Installera gjutning i två stycken, en på varje sida av röret, så att sneda snitt är centrerad på röret. Montera huvudbindeln tätt tillsammans för att göra minsta söm möjligt. Spika gjutning på plats med en finish spik var 12 inches. Fyll fogen med trä kitt och låt det torka, slipa spackel slät med ett stycke smärgelduk.

Cut-Out Tallrikar


1.
Shim strömbrytare, plug-ins och andra styr skyltar ut från väggen av tjockleken på gjutning. Stäng av huvudströmbrytaren som styr anslutning du arbetar med. Ta bort skruvarna från ansiktet tallrik av elektriska korsningen och ta bort plattan.
2.
Ta bort skruvarna på toppen och botten av strömbrytare eller kontakten (komponent) upptill och botten av kopplingsdosa. Dra komponenten ut, förlängning av kablarna. Montera elektriska plattan täcka shims (finns på de flesta järnaffärer i alla vanliga storlekar) runt komponenten till rymden den ur kopplingsdosan önskad mängd. Det är bäst att utrymmet ut strax efter tjockleken på gjutning.
3.
Tillbaka skruvarna på toppen och botten av komponenten med skruvar länge nog för att passa genom shims och plattan. Välj skruvar samma tjocklek och tråd typ som de ursprungliga skruvarna. Installera om elektriska komponenter och ersätter plattan. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel.
4.
Mät från närmaste gemensamma eller slutet av väggen till kanten av den elektriska fält shim. Märk rutan på gjutning. Markera höjden på botten av shims på gjutning samt bortre sidan av shims. Klipp ut det markerade området med en sticksåg. Montera lister på plats, med klipp ut tätt runt kanterna på eldosan förlängning shim. Caulk ett glapp mellan de formning och shim. Kanten av plattan kommer att täcka skära.

Tips och varningar


 • Ett block av trä av rätt tjocklek kan ersätta den förlängare kopplingsdosa. Klipp ut insidan för att passa lådan och kör gjutning upp till lägenheten kanten av pjäs på utsidan.
 • Annan artikel

 • hur man avsluta kanter glas kakel
 • Vad är hjullastare?
 • takplatta tips
 • shop verktyg och layout
 • hur man limma linoleum till plexiglas
 • tunga & Groove tak idéer finish
 • hur man skyddar en vägg från metallramar säng
 • Hur länge injekteringsbruk att sätta på kakel?
 • hur du omforma ditt badkar till en dusch
 • hur många spik skall jag använda för golvvärmemattan?
 •