populära möbler stilar

populära möbler stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-17

Möbler är den vanligast förekommande inslag i ett väldesignat hem och förståelse stilar möbler är det första steget att köpa möbler. Från början av Tudor gotisk stil att modern och samtida, möbler finns i en mängd olika stilar. Inte alla stilar är lämpliga för varje utrymme eller funkar bra med andra stilar. Anser att dessa fem populära möbler stilar för din nästa design-projekt.

Contemporary

moderna möbler ingår möbler med rena, komfortabla linjer. Syftet med moderna möbler är komforten för dem som använder det utrymme, så bör man överväga att snygga hållbarhet när du väljer moderna möbler. Beboelig och eleganta samtida ofta neutral, med stänk av varma, ljusa färger. Mönster introduceras till möbler genom varmt och mysigt tyger i ren och modern stil. Till följd av fokus på komfort, moderna möbler är mångsidiga och gör att uppnå en snygg och bekväm plats enkelt.

Modern

Moderna möbler syftar till att uppnå en avancerad och futuristisk look. Även namnet antyder nuvarande stil, började den moderna möbler rörelsen på 1950-talet och har blivit en inredning tokig i sedan. Kännetecknas av raka linjer, geometriska mönster, mörk eller levande kontrasterande färger och användning av industriell eller ovanliga material, moderna möbler vädjar till dem med ett öga för retro och art-deco design.

Eclectic

Eclectic är de oftast begagnade möbler stil, vilket gör att en enkel kombination av befintliga stycken med blomstrande eller utvecklas stil. Varje gång möbler stilar blandas för att skapa en mysig och osammanhängande utseende, är eklektisk stil på jobbet. Eclectic möbler händer när möbler har valts bygger på den stil av köparen, utan hänsyn till en epok eller stil klassificering. Denna stil är bekväm och mångsidig, vilket skapar ett utrymme unikt köparens egen.

Shabby Chic

Shabby chic är en ny möbel stil rörelse som försöker hitta nya och kreativa användningsområden för gamla bitar. Shabby chic möbler använder sig av re-purposing äldre möbler med en ny och modern stil. De som söker för shabby chic stil bör handla för bitar på loppmarknader och konservatorer möbler. Shabby chic möbler utnyttjar utsmyckade mönster för att skapa en återgång utseende, huvudsakligen pga den franska landet chic stil. Lätt blommönster, viktoriansk element och målade bitar möbler är alla karakteristiska för shabby chic stil.

Rustika

rustika möbler använder sig av tunga träbitar, naturliga linjer och kännetecknas av användning av antika Americana. Detta västerländsk stil bygger på järn, läder, rustika och antikviteter för dess bekväma, land utseende. Att ge inredda rum rustika skapar landet möbler stil tåliga och användbara utrymmen.

Annan artikel

 • hur man gör en fläkt drar
 • flickor rosa sovrum idéer
 • innerpaneler idéer
 • fairy Dekorera för rum
 • idéer för växt hyllor
 • hur man utformar en flicka rum
 • möbeldesign stilar
 • hur fläcken källaren betong
 • hur man använder clip ringar för gardiner
 • teen rosa & orange sovrum idéer
 •