olika inplankning design

olika inplankning design

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-16

Lägga ett däck kan öka värdet på ditt hus tillsammans med att tillhandahålla en utomstående underhållning utrymme. Däck mönster kan variera från täcks eller skärm-i däck till multilevel däck till ram färre kortlekar som smälter in i naturlandskapet. Däck mönster beror på vad syftet med att de är som används, inklusive omgivande en badtunna eller skapa en plats för både grill och utemöbler.

Pool /Spa Decks

Skapa ett cirkulärt område, och nära i sidor och topp för att skapa en liten spa hydda. Lämna en sida öppen, och installera Windows för ventilation. Modell mönstret efter den japanska tehus. Installera en lutande tak som kommer till en punkt. Match skogen med däcket, helst i en naturlig färg. Skapa en oval öppning med utsikt över en del av trädgården. En annan konstruktion skulle omfatta sjunka tunnan eller liten pool i däcket. Gör detta på upphöjda däck, och göra de steg på sidan av poolen eller badtunna samma typ av trä och färg som däcket.

Deck Räcken

Deck räcken inte längre bara måste massivt trä med kortlek skenor. Använd tonade rutor eller högkvalitativ plast för däck räcken samtidigt använder träram. Dessa typer av räcken minska utsikt hinder. Fläckar eller måla däck en solid, djup färg för ytterligare kontrast. Använd utsmyckade gjutna eller smidesjärn räcken med enfärgad trä eller komposit kolumner placeras mellan räcke avsnitt och poster. Enfärgad komposit-eller trägolv däck, speciellt rödbrunt eller djupröda kommer att komplettera järn och skapa ett gammaldags utseende. För en minimalistisk bottenvåningen däck, använd bara små räcken i närheten av trappor som är tillverkade av massivt trä möjligen med en asiatisk-inspirerad spaljén i ena hörnet.

Sluttande Landskap

För djupt sluttande områden eller vägar som leder ner till vattenvägar och vägar, skapa en klev däck. Bryt upp var 10 15 steg med däck landningar tillräckligt stora för att passa utemöbler. Eller installera bänkar på sidorna av landningarna vila poäng. Fortsätt med detta mönster tills botten. Om slutet av däck leder till en förbise av sjöar eller berg, skapa en stor landning med inbyggd bänkar och tillräckligt med utrymme för andra utemöbler och grill. För trädbevuxen landskap, hålla din fläck naturliga eller bets den ska matcha omgivningen. För extremt gröna landskap, experimentera med mörkgröna med svart smide, järnstaket.

Belysning

Använd soldrivna lampor som antingen kontrast eller komplement däck räcken. Placera på ändarna av däck kolumnerna och /eller under däck trappor för omgivande ljus. Använd trekantiga, woodsy eller asiatisk design för intressanta vändningar till klassiska lampor. Använd större post landskamper för entréer. Använd strålkastare för att markera däck funktioner som badtunnor och för att ge extra belysning.

Annan artikel

 • målning & heminredning
 • Hur man väljer ett färgschema för ditt hem
 • hur refinish skåp med en glasyr
 • hur man hänga en silke matta
 • hur du väljer färg färger för ett hantverk rum
 • bra färg färger för källaren
 • hur du tar bort latexfärg
 • hur du tar bort en redan klistrat tapet gränsen
 • diy barnens sänggavel
 • anpassade källare idéer
 •