idéer för källaren bar belysning

idéer för källaren bar belysning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-12

En källaren bar kan vara en plats för dig och dina vänner att samlas till parterna, att titta på sportevenemang eller bara en plats där du kan koppla av i slutet av dagen. Ett av de saker som hjälper till att lägga atmosfär till din källare bar är rätt belysning. Ta dig tid att utforska olika idéer för källaren bar belysning och gör din bar en unik utseende plats.

Hängande belysning

Pendel belysning är dekorativ belysning som hänger från taket och hjälper till att ljus enskilda delar av rummet. Det kan vara till hjälp när den används i ett kök, eftersom det kan lägga ljus på en viss del av köket arbetsområdet utan lyser upp hela rummet. I en källare bar, hängande belysning kan bidra till att skapa ett svagt upplyst rum som känns som ett hörn baren eller en bar kan du se på tv. Eftersom hängande belysning gör hänger från en tjock tråd, kan det bli ibland i siktlinjen för människor som försöker titta på tv i källaren bar. Se till att du inte installerar din hänge belysning på en plats där det kommer skymmer sikten av TV eller komma i mellan människor av en konversation.

Infällda Belysning

När du bygger din källare bar du kan finna dig installera droppe tak eller använda gipsskivor för att skapa en strukturerad tak. Du kan också installera infälld belysning i källaren bar taket och lägga till kontroll av en dimmer för att hjälpa till att ge infälld belysning extra effekt. Infälld belysning tenderar att vara mer indirekt än spår belysning eller lysrör butik, och det kan hjälpa lägga till en intim känsla att källaren bar.

Neon

Neon är inte något du vill använda för att lysa upp hela din källare bar, men användningen av några neonskyltar kan lägga till en färgstark men subtil touch till din källare samla område. Du kan få neonskyltar som inte använder starka färger eller så kan du få en färgglad neonskylt och placera den i spel området källaren bar.

Naturligt ljus

Det finns några sätt du kan hantera naturligt ljus i källaren bar. En bar är normalt inte den sortens ställe som vill vara upplyst av solen, men du kan färgton källaren fönster för att mildra sken solen och ändå spara pengar på dina energikostnader genom att använda naturliga ljus istället för el under dagen. Blockera fönster kan frostat för att hjälpa skingra ljus i källaren bar. Din andra alternativet är att stänga ute det naturliga ljuset med tunga gardiner eller måla dina fönster svart. Men överväga fördelarna med att använda härdat naturligt ljus under dagen i stället för att betala för att använda elektrisk belysning.

Annan artikel

 • hur man skyddar en veranda med gardiner
 • Kinesiska sovrum dekoration idéer
 • te ljus tända idéer
 • idéer för en oanvänd spis
 • flod stuga decor idéer
 • hur man designar möbler för en garderob
 • välvda fönster draperi göra det själv instruktioner
 • hur man gör färgade svarta tavlan färg
 • hur man omforma mörk furu balkar för en blond tegelsten spis
 • idéer för en hall garderob
 •