hur man installerar en platt skärm spis

hur man installerar en platt skärm spis

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-09

I många rum, är den öppna spisen central kontaktpunkt. Som en följd av att installera en platt skärm över spisen är vettigt ur en visning och estetisk synpunkt. Vissa överväganden måste beaktas vid borrning i murverk, men med rätt verktyg och ankare kan vända en potentiell huvudvärk i en enkel installation. Dessutom, med hänsyn till saker som värme från den öppna spisen, och se till att enheten inte är för hög för bekväm visning är andra frågor som inte vanligtvis förekommer i en konventionell platt installera.

Du behöver:
Borra
. 3 /16 tum murverk lite.
Hylsnyckeln med inlägg.
Betongankare eller 4 tums bultar eftersläpning.
Nivå.
TV fästet.
Skruvmejslar (Philips, platt huvud, Allen).
Philips lite fastsättning.
Termometer.
Målartejp.
Marker.
Hammer.

Eldstad Installera


1.
Mät omgivande temperatur som kommer från den öppna spisen med den. Tejpa en termometer ovanför spisen, i ungefär samma position som den avsedda monteringsplats av det inställda. Maskeringstejp ser inga skador på befintlig färg, om tillämpligt. Om temperaturen överstiger 100 grader Fahrenheit, fortsätt inte.
2.
Bedöm avståndet form den uppsättning i dess avsedda monteringsplats, till sittgrupp. Syftet är att säkerställa att den som inte kommer att dramatiskt över ögonhöjd samtidigt som du ser.
3.
Placera denna del väggfästet av fästet på den öppna spisen, minst 6 inches över spis öppning. Om det finns en mantel på plats, desto bättre, eftersom detta kan vara användbart i avskärmning från överskottsvärme. Mark minst fyra monteringshålen med en markör, helst på morteln, om det finns.
4.
Ta bort fästet och ställ åt sidan. Borra markerade bulten platser med borren och 3 /16 tum lite.
5.
Flytta väggfästet på bra. Skruva i antingen 4 tum eftersläpning bultar (med trä reglar och gipsskivor), eller betongankare (med tegel, murbruk, eller betong). Använd hylsnyckel och skär för lag bultar, eller borren, Philips bit, och hammare för ankare. I sistnämnda fallet hammare i ankare först. Placera väggfästet över ankaret öppningar, skruva sedan i Philips huvudet ankare skruvar med borrmaskin och Philips huvudet lite.
6.
Skruva i TV-fästet sidan av fästet att TV: n med den medföljande lämplig storlek med skruvar och skruvmejsel. Kontrollera att fästet armar inte längre än till nederkanten av satsen, eller större.
7.
Lyft och häng in på väggfästet, med hjälp av en hjälpare. Stå i några minuter och observera beteende väggfäste, för att säkerställa att enheten är stabil och montera s fästpunkterna är tillförlitliga.

Annan artikel

 • Hur konvertera ljus lampetter till elektriska
 • hur man kan inreda en stor vägg vardagsrum
 • blomsterarrangemang tutorial
 • stol järnväg typer
 • hur du tar bort en tänd skylt panel
 • ett enkelt sätt att göra en köksö
 • kök trim idéer
 • färg samordning idéer
 • persienn sladd reparation
 • hur man kan inreda ett kök med ett tema
 •