alternativ för trim på ditt hus

alternativ för trim på ditt hus

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-08

exteriöra ger personlighet till en bostad-och kan avslöja något om den person som bor där. Trim kan vara så diskret att huset är blandest en på blocket. Trim kan vara så over-the-top att tillfälliga drive-bys kräver solglasögon. Men välplanerad, trim kan vara den sista touchen på en fungerande hem som riktar uppmärksamheten på de arkitektoniska detaljer och hjälper till att maskera eventuella brister.

Måla Trim

Målad trimma definierar konturerna av huset när det kontrast till huvudbyggnaden färg. Det kan bidra till att göra huset verkar större när det är målat i samma färg som väggarna. Om färgen är samma som stora huset, är jobbet mycket enklare. Men oftast vill bosatt trim att definiera hem och så en färg val är i sin ordning. Vitt är klassiskt och går med en majoritet av bostäder stilar. Svart kan vara mycket vassa och understreck precision eller elegansen hos ett hem utsida. Mörkgrå är ett mjukare sätt att uppnå en liknande effekt. Färg berättar en historia om hemmet och bör väljas med omsorg. En lada röd kommer att låna ett land känner till ett hus medan en ljus blå eller lila kommer antyda det okonventionella. Ljusa trim färger är oftast hittas på hus i historiska områden där det finns en massa pepparkakor eller Victoriana eller i soliga klimat där tropiska färger är normen. Trim kan antingen vara målad på ansiktet enda eller utvidgas till att omfatta sidorna av trim. För att spara tid, trim i ögonhöjd kan målas i ansiktet och på sidorna och högre upp trim kan målas bara i ansiktet.

Sten eller tegel

Dörrar, infällda fönster, poster garage och valv putsas i faux eller verkliga sten eller tegel kan vara dramatiska som slott, ombonad som en sten stuga eller ett land herrgård, eller färgglada som en tropisk oas. En mängd av tillverkade stenar eliminerar problem med vikten av realistiskt simulera den äkta varan i en tunn, lätt att tillämpa produkt som ofta är lågt underhåll. Brick står inför kan ställas runt dörren av en stad radhus eller förorts stuckatur hem. Rough vit puts med tegel och klinkers trim är en snygg look med en latinsk smak. Stenar inramning posten, garaget och fönstren är rätt komplement till en faux stenhus (eller en riktig) och ge fastigheten en mycket betydande utseende. Om stenen är utvidgas till gångväg asfaltläggare eller yttre murar sten, är gården ser komplett.

Lågt underhållsbehov Vinyl eller Metal

Vinyl eller metall trim är en långvarig, lågt underhållsbehov alternativ. Dessa trimmar är förseglade-i färg eller finish, eller kan målas när en fräschat upp eller byte av färg är i sin ordning. Soffits, hängrännor, samt dörr-och fönsterfoder kan alla vinyl i en färg eller faux Träpaneler finish. Och riktigt trä exteriöra som är oskadad kan packas med vinyl, aluminium eller stål trim för att förhindra röta och skevhet och vända tidskrävande Träpaneler underhåll i ett avlägset minne.

Annan artikel

 • Lägga till en garderob i ett sovrum
 • teen sovrum redecorating idéer
 • vita kök inredningsidéer
 • hur man installerar mesh kakel
 • hur man använder jubileum dekorativa vägg gränsen
 • vad är skillnaden mellan latexfärg & fläcken?
 • gul sovrum idéer
 • hur man gör laminerade nyanser
 • unika kök backsplash idéer
 • spackling förening kontra gips eller drywall förening för reparationer
 •