typer av hus golv

typer av hus golv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-11

Den typ av hus golv som du väljer när du bygger eller renoverar ditt hem skall återspegla inte bara din estetiska val, utan också praktiska hänsyn som t. ex. mängden trafik det kommer att ta emot och den livsstil bördorna kommer det att ansikte. Beslutet om huset golv börjar genom att välja mellan mjuk eller hård golv.

Trägolv

Massivt trä kan fastställas antingen i plankor eller band, vilket gör det lätt golv att installera. Trägolv är mycket slitstarkt och mognar över tiden. En annan fördel är att trä kan vara ett lämpligt val för både traditionella och moderna inredning. Enligt "orto handlar om golv och golv," det träslag som kan användas för golv varierar från mörkt lövträd såsom ek rött till ljust barrträd som gult furu.

marmorgolv

Marmorgolv omedelbart sända signaler om klass och rikedom, kanske därför marmor är en av de dyraste golvmaterial omkring. Förutom fördelen med att titta mycket elegant, erbjuder marmor mer användbart ersättningar, såsom låg underhåll, hållbarhet och en slät yta som är motståndskraftig mot damm och smuts. Om du inte har råd med en stor marmorgolv och väljer att gå med marmor i en foajé eller kök inställning, vara medveten om att det kan bli mycket hala. En mycket stark underlaget krävs också för marmorgolv.

skiffergolv

skiffergolv erbjuder fördelen av att erbjuda ett brett spektrum av potentiella färger och storlekar att välja mellan, både slät och grov yta. Skiffergolv är kraftig nog att stå upp mot tung trafik över tid och är också vattentät. Skiffergolv är coolt att varma fötter under sommaren, men kan vara mycket kall när du stiger ur sängen på vintern. De större ark skiffer är också mycket dyra, enligt "The Complete Home Style Book. "

Keramiska plattor

Keramiska golvplattor gjorda av keramik kan köpas antingen i prisvärd massproduktion typer eller i mycket dyra handgjorda typer. Keramik erbjuda en bländande samling av färgval, och du har också ett val i tjocklek och storlek på enskilda plattor. Denna typ av golv är vattentät och lämpar sig för golvvärme, men det kan vara mycket högljudd.

Plastgolv

Plastgolv finns antingen i kakel eller längre ark. Detta golv är lätt att installera för de flesta villaägare. Fördelar med vinyl börja med att vara överkomliga, och det är också tyst, tålig, vattentät och finns i nästan alla typer av design eller mönster du kan tänka dig. Nackdelar är att vinyl missfärgas med ålder, inte återspeglar din belysning mycket väl och kan lämna ringar om den tillämpas bristfälligt.

Heltäckningsmattor

Mattor kan vara allt från syntetiska blandningar som når från vägg till vägg till mycket dyra gobeläng stil kasta mattor som täcker bara en del av golvet. Att olika material och stilar är en av de största drar för att använda heltäckande mattor som ett hus golv. En annan bra sak med mattor är som erbjuder mjuk komfort under fötterna. Rengöring av en matta kan bli en daglig nödvändighet beroende på hem-stil.

Annan artikel

 • hur du tar bort tre lager färg bort av ett cementgolv
 • hur man installerar faux persienner
 • grönt badrum idéer
 • gröna sovrum tips
 • hur man mäter på gardin paneler
 • hur man kan inreda lekstugor
 • loft tak idéer
 • gardin & drapera fönster behandlingar
 • hur man gör christmas blomsterarrangemang
 • franska land exteriör hem idéer
 •