sovrumsmöbler layout idéer

sovrumsmöbler layout idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-29

Ditt sovrum är en plats där du kan gå till vila och avkoppling. När du funderar på sätt att ordna ditt sovrum möbler, anser sovrumsmöbler layouter som gynnar utrymme och komfort över att vara dekorativa. För de flesta människor, är sovrummet en personlig helgedom, så ditt sovrum design måste passa dig i stället vara lämpligt för besökare.

Bed

Sängen är normalt i fokus i sovrummet, och alla andra sovrumsmöbler arrangeras runt sängen. Placera sängen mot väggen omedelbara mittemot dörren till sovrummet. Detta kommer att hjälpa sängen för att stå ut från resten av rummet, och det gör sängen det första du ser när du går in i ditt sovrum. En sänggavel för din säng krävs normalt, men ett stort fotstegskontakt kan göra rummet verkar mindre. Eliminera fot ombord eller tjänster sängen för att göra ditt rum verkar större. Se till att din säng är centrerad med väggen för att ge utrymme på båda sidor av sängen för tillträde. Om ditt rum är stort nog, kan du prova att sätta din säng diagonalt i hörnet. Detta ger tillgång på båda sidor av sängen, och det skapar också ett utrymme bakom sänggaveln där du kan placera en läslampa.

Dresser

Din byrå kan gå upp mot väggen mittemot sängen, centrerad med väggen. Om du har begränsad golvyta i ditt rum men du har en stor garderob, kan du se om du kan lägga din dresser i garderoben för att hjälpa till att frigöra golvyta. Om du har en extra garderob någonstans i huset, kanske du kan använda den för att hänga kläderna. Det är inte nödvändigt att hänga kläderna i sovrummet garderoben om du har alternativ.

Vanity

En fåfänga och stol kan gå i ett hörn av sovrummet som är borta från sängen. Det är bäst att inte sätta fåfänga nära ett fönster, som reflexer från solen kan bli för mycket när det träffar sminkspegel. När du inte använder den fåfänga, har stolen drivit in så att du inte snubblar.

Stolar

Om du har en tv i ditt rum eller om du vill läsa i sovrummet, inrätta ett par bekväma stolar för att göra ditt sovrum mer funktionell. Prova att ställa in stolar upp tillsammans men bort från foten av sängen. Ställa upp stolar åt sidan nära fönstret kan ge dig en plats att sitta när man vill komma bort från resten av världen. Bekväma stolar läsning såsom rak-stödda stolar eller fåtöljer vadderade kan vara idealiska.

Annan artikel

 • hur man ordnar en queen size-säng i ett litet rum
 • rustika källaren idéer
 • vad FÄRGER gå med olja masseras brons?
 • hur man installerar burk belysning
 • det bästa sättet att torka blommor
 • hur man gör dubbla veck gardiner
 • hur man tänder den lampan på gas spis stockar
 • hur man kan inreda med persiska mattor
 • inredning sovrum idéer för obeslutsamma människor
 • saker som behövs för att måla insidan av ett hus
 •