sätt att dekorera med land trä fönsterluckor

sätt att dekorera med land trä fönsterluckor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-20

Det är ofta dessa kasserade, de oanvända bitar vi lagrar på vinden, som kan bli det mest intressanta dekorera föremål. Det spelar ingen roll om landet trä fönsterluckor du har är väderbitna eller i nära perfekt skick. De kan användas för att omvandla alla rum i ditt hem till en inbjudande plats som alla kan njuta.

The Perfect gömma plats

Använd ditt land trä fönsterluckor för att dölja de objekt som du föredrar att hållas utom synhåll när underhållande. Mät djup och höjd på din platt-tv som det hänger på väggen. Klipp två bitar av 2-cm breda trä samma längd, men en centimeter tjockare. Färga trä för att matcha dina fönsterluckor. Använd piano gångjärn att fästa fönsterluckorna till din trä parentes. Skruva dem på vardera sidan av TV och låt dem öppna när den används och stäng dem när det inte är för en praktisk och dekorativ alternativ till dyrare väggmonterad tv kapslingar.

tidningsställ

Ge ditt kontor, vardagsrum och även ditt badrum ett land känsla med fönsterluckor. Snarare än att använda två luckorna tillsammans, kan du använda en enda, kortare en för detta projekt. Häng en mot väggen bredvid skrivbordet, en soffa eller toalett som ska användas som tidningsställ. Du kan också använda en i köket för att hålla recept, att göra-listor och bilder. Helt enkelt måla dem för att matcha inredningen i ditt rum och njuta av den nya touch du har lagt till din plats.

Sänggavlar

Land luckor kan användas för att accent ditt sovrum inredning. Fäst dem mot väggen ovanför sängen i öppet läge med spegel mellan dem för att ge djup och charm till ditt rum. Du kan också hänga dem att se "stängd" och mode ett fönster behandling över dem för en unik, fönster-stil sänggavel. Finishen du använder på din fönsterluckor är en smaksak. De kommer inte att förlora deras land överklaga om du sand och måla dem, men de kommer fortfarande är vacker om du tillåter dem att hålla en vittrad utseende.

Andra användningsområden

Stäng flera höga fönsterluckor i rumsavdelare genom att fästa dem tillsammans. De kommer väl till pass för barn som delar sovrum eller om du inte har ett utsett kontor. Du kan även använda en annan färg eller fläck på varje sida.

Smala luckor kan kombineras med bred vägg gjutning att skapa unika fönster gardinkappor. Måla väggen gjutning vita och måla luckorna för att matcha ditt rum. Häng väggen gjutning ovanför fönstret och fäst avtryckaren så att den hänger horisontellt från det. Du kan ställa dekorativa nick-Knep ovanpå dessa unika gardinkappor.

Annan artikel

 • hur man kan inreda en haj sovrum
 • väggdekorationer idéer för flickor
 • hur man gör en fishtail Valance
 • dekorativa idéer för en romantisk ö sovrum
 • kan du ändra en ljus lyktstolpe till en rörelsedetektor?
 • inredning sovrum idéer för obeslutsamma människor
 • hur fläcken källaren betong
 • hur man tvättar roman blinds
 • hur man kan inreda ett barnrum med musik
 • hur man designar en avkopplande rum med skrivbord & dator
 •