konstnärlig målarverktyg

konstnärlig målarverktyg

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-15

Du behöver:
Paint, ljus färg
. Roller.
Roller pan.
Penslar.
Speglar.
Hyllor.
Uppställning parentes.
Handdukshängare.
Monokromatiska duschdraperi.
Monokromatiska handdukar.
Monokromatiska gardiner.

Måleri ditt hem måste inte sluta med några penslar och rullar. Dekorativ målning av konstnärliga mönster kan vända ett genomsnittligt rum till ett showcase. Dra på dessa frodas kräver inte bara den konstnärliga kunskap, men de rätta verktygen. Innan du kan lämna en lack bakom som visar upp dina talanger för ett sådant trick av handeln som betning, honeycombing och texturering, måste du få rätt utrustning.

Turkiet Feather

En enkel kalkon fjäder rekommenderas för att skapa en rad mycket små linjer. Enligt "dekorativa färger och Faux finish," pennan slutet av en kalkon fjäder kan doppas i färg för att rita spiraler. Du kan också skapa en riktigt tjusig tornado effekt med en rad allt större parallella linjer.

Schabloner

En av de mest slående interiören färg effekter som du kan prova är stenciling. Det är möjligt att köpa kommersiellt utformad stenciler som ger ett lätt sätt att tillämpa de mest populära och även några mer avantgardistiska former på väggen. Glöm inte dock att någon form du beundrar kan handeln på en bit kartong som du sedan kan klippa för att skapa din egen personliga stencil.

Wood ådring Verktyg

Skapa ett träfibrerna är ett enkelt sätt att omvandla en enkel lack till något konstnärligt tillfredsställande. Ett vanligt verktyg för att åstadkomma samma effekt träfibrerna kallas rocker. Detta är i grunden bara en gummi pad som är ansluten till en böjd kropp. Processen att gunga detta verktyg ger en konstnärlig design som efterliknar strukturen på träfibrerna, enligt "Dekormåleri steg för steg. "Du kan också dra gummi kammar igenom glasyr att skapa olika typer av spannmål.

Dubbel Roller

En dubbel rulle kan du måla med olika färger på varje kast för att skapa en blandning effekt som lägger stor textur till dina väggar . Ett handtag kontroller varje rullarna, som vanligen doppas bara lite olika nyanser för att skapa en effekt som inte bara är en enda röra röra. Du bör definitivt praktiken teknik med detta konstnärliga målarverktyg innan på väggen för att få exakta resultatet du letar efter, enligt "Största Book of Dekormåleri. "

Svampar

Svampen är en av de mest effektiva verktygen för att skapa konstnärliga mönster under ditt hem lack. En enkel bad svamp kan användas för att skapa en enkel textur frihandsquiltning effekt. Speciellt skär svamparna kan tillämpas på skapa en rad olika former. Enligt "Paint Idéer och Decorating Teknik," de lösare och mer öppna snyltar teknik du använder, desto mer casual utseende som den producerar.

Annan artikel

 • lacken idéer runt hörnet valv
 • hur du designa din egen matsal i 3d
 • hur man avsluta väggskivor
 • diy reglazing ett bad
 • hur man mäter sammetsgardiner
 • en DIY rumsavdelare
 • tuscan design & inredning
 • hur man använder dymling spön
 • hur man ändrar färg på en lampskärm
 • keramiska plattor bänkskivan kantning alternativ
 •