interiör vardagsrum färger

interiör vardagsrum färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-04

Du behöver:
plast presenningar
. Maskeringstejp.
Fluorvätesyra etsning lösning.
Pensel.
Måla spruta.
Porslin grundfärg.
Porslin lackfärg.

De flesta familjer tillbringar merparten av sin tid i vardagsrummet, så det är viktigt att se till att du har inrett vardagsrummet på ett sätt som ger en bekväm, vilsam och uppdateras plats för din familj att slappna av. Ett av de snabbaste sätten att uppdatera ett vardagsrum är genom att ändra färg, både på väggarna och i tillbehör. Färgtrender under de kommande åren tenderar mot traditionella "komfort" färger, men det betyder inte att de måste vara tråkiga.

Jordfärger

Börja med en bas av jordfärger, som en krämig latte färg, på väggarna. Vad är bra med denna färgsättning är att du kan lägga till många andra färger till den för att föreskriva att "pop" du behöver. Till exempel med latte-färgade väggar, kan du använda en djup choklad färg accent möbler med kuddar eller ens tabeller slut och andra möbler. Frosty grå är en annan kompletterande färg, som kan användas för att måla trimma kring latte-färgade väggar. Burgundy tillför lite dramatik till latte, choklad och grå system.

Gray

En annan vägg färg alternativ är grå. Medan du bör vara försiktig att inte överdriva detta färg eller riskerar att göra området ser kallt och trist, kan grå titta faktiskt varm, ljus och inbjudande. För ett modernt rum, måla en accent väggen i en mörkgrå, och använda den som en bildskärm vägg för konst eller metall bitar med borstad nickel eller silverfärgad ramar. Måla de återstående väggarna i en ljusare, silvergrå färg. Accent rummet med en kol eller blå soffa, snygga metall och tabeller glas och stänk av rött eller pärlemorskimrande bitar att lägga till ränta.

Green

Kanske knuten till ökat intresse för "grön levande", grönt är en färg ses allt oftare i vardagsrummet inredning. Börja med en mycket ljusgrön, som insidan av en gurka. Accent rummets trim med vita, och placera mörkare gröna kuddar eller ljusa accenter glas i rummet för att kompensera de ljusa färger på väggarna. Var försiktig när du målar med mörkare gröna, som ni kan sluta med en mörk "grotta" i ett rum snarare än skogen dalgång du letar efter. Undvik institutionella greener också, vilket kommer att göra ditt vardagsrum mycket mindre inbjudande.

Annan artikel

 • rum idéer för pojkar och flickor
 • stuga möbler stilar
 • hur man gör gardiner med klämma ringar
 • veranda kapsling idéer
 • fönster gjutning idéer
 • hur man målar väggar för att se ut som läder
 • idéer för ett högt tak
 • mexikansk stil Inredningstips
 • hur man kan inreda en pirat sovrum med vågor & blå himmel
 • måla och dekorera idéer för kök & matsal
 •