hur man utformar ett litet master badrum

hur man utformar ett litet master badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-16

Designa ett litet master badrum är ett enkelt projekt som kräver några större konstruktion eller omfattande ombyggnad. Även dessa små utrymmen är utmanande att inreda, ser de större och mer expansiv med hjälp av monokromatiska färger, reflekterande speglar och brist på röran. En vacker, visuellt tilltalande och effektivt utrymmet är mycket enkel att åstadkomma med ett par lätt att hitta objekt och lite inredning kunskap

Du behöver:. .
Måla, ljus färg
Roller.
Roller pan.
Penslar.
Speglar.
Hyllor.
Uppställning parentes.
Handdukshängare.
Monokromatiska duschdraperi.
Monokromatiska handdukar.
Monokromatiska gardiner.

Designa ett litet master badrum


1.
Måla väggarna en ljus färg. Små master badrum ser större och mer expansiv när du målar väggarna en ljus nyans. Ljus färg färger gör väggarna avta, vilket är en illusion som fungerar till din fördel när du designar din lilla badrum.
2.
Hang speglar för att visuellt förstora utrymmet. Speglar hjälp reflekterar ljus och ger känslan av extra svängrum. Montera en spegel över diskbänken och en annan på den motsatta väggen för att göra väggarna verkar mycket bredare.
3.
Lägg till en piedestal sjunka till din lilla master badrum i stället för en fåfänga. Piedestalhandfat är gjorda av porslin, med en kolumn-formad botten och ett handfat ovanpå, och är den perfekta storleken för att passa in i ett litet rum, eftersom de lägger charm och visuella intryck samt
4. .
Införliva öppna hyllor. Öppna hyllor utsätta väggen bakom dem, vilket gör att utrymmet känns större. Att skapa en vacker litet badrum som har en illusion av mer utrymme, installera öppna hyllor ovanför toaletten område att använda sig av detta område samt att snyggt ordna objekt såsom toalettartiklar, handdukar och toalettpapper.
5.

Häng en handduk rack på baksidan av badrumsdörren. Eftersom utrymmet är begränsat i ett litet badrum, slösar inte värdefullt vägg utrymme med handdukshängare. Hängande handdukar på en back-of-the-dörr handdukshängare gör varje centimeter räknas till din lilla master badrum.
6.
Design ditt badrum med en monokrom färgskala. Välj ett färgschema som baseras på olika värden av samma färg för illusionen av maximalt utrymme. Lägg duschdraperier, handdukar och gardiner som alla är en färg, och välja objekt som matchar färgen på dina väggar.
7.
Minimera röran. En liten herre badrum är inte platsen för en bänkskiva full av kosmetika, som visuella röran snabbt minimerar utseendet på ditt space. Håll bänkskivor och hyllor som plotter som möjligt för ett litet badrum med stora vädjan i många år framöver.

tips och varningar


 • Håll mindre badrum som tillbehör fri som möjligt. Visual röran gör ditt badrum känns ännu mindre, så håll saker som hindrar, tidskriftshylla och växter i sovrummet istället.
 • Annan artikel

 • hur man gör stuckatur textur
 • planer på att bygga en rumsavdelare
 • modern tak behandlingar
 • gästtoalett inredningsidéer
 • hur du monterar en klämma lampa
 • hur man skall avgöra vilken färg att måla din veranda
 • hur man tänder ett loft
 • hur du återvinner mattan för att göra ett område matta
 • elegant gardin idéer
 • professionella matta färgen tekniker
 •