hip inredningsidéer

hip inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-19

Hip inredningsidéer ingjuter ett utrymme med en frisk och unga humör. Hip design blandar funky, konstnärliga, retro och kitsch för att producera en livlig och eklektisk utseende. Fet mönster, som överdimensionerad prickar och små sicksack, blanda med ovanliga färgkombinationer, såsom Aqua och tan, för att hålla stilen ser allt annat än vanlig.

Vardagsrum

Lägg till ett höft humör i ditt vardagsrum med en kreativ användning av väggfärg. Ett aqua blå vägg och tre barn blå väggar ger kontrast till området. Stor, subtila, baby blue "O" former på aqua vägg hjälp lägga textur och mjuka upp djärva färger. Vita knutar hjälper till att hålla designen skarpa, och mörka trägolv ger en enkel bas för roliga möbler.

En mocha-färgad tyg soffan med aqua, baby blå och gula dekorativa kuddar bildar en stark kontaktpunkt med stänk av färg. Trä aqua fåtöljer med vita knutar komplettera soffan design. Svart smide slut bord och en matchande soffbord med mosaik toppar ge en eklektisk accent. Svart smide gardinstänger med språng gula gardiner lägga till en mjuk känsla runt varje fönster.

Badrum

Kombinera jade, lila, blått och guld nyanser för att skapa en design höft badrum med en fisk tema. Grädde väggar, vita knutar, en koboltblå klinkergolv, vita skåp, och jade gröna kakel bänkskivor tillhandahålla den grundläggande room design. En silkeslen jade duschdraperi, färgglada fiskar dusch krokar, och en kunglig purpur badrumsmatta lägga rika nyanser till badkaret området.

lager fisk-broderade vita handdukar med kobolt trim över Royal Purple kroppen handdukar för att skapa en konstnärlig accent på en gyllene handduk bar. En matchande tandborsthållare, tvålkopp och tvål pump med guld trim och tropiska fiskar design kompletterar jade, lila och blå nyanser. En kunglig lila papperskorg och toalettborste täcka tillhandahålla funktionella och roliga tillbehör som passar temat.

sovrum

Använd subtila basfärger med djärva accenter för att skapa en ung och höft sovrum design. Mörk grå matta, vita väggar, och limegrönt trimma ger en ovanlig bas. En röd tygklädd Sängstomme med ett mjukt, torg, rött tyg sänggavel lägger en djärv färgklick till rummet. Vita lakan och lime-och-vit sicksack-mönstrade sängkläder skapa en rolig kontrast mot den röda.

Tjocka, rektangulär, limegröna Sängbord med bordsskivor runda silver ger en modern touch till höften sovrummet. En kort, bred, röd trä byrå med silver fyrkantiga rattar ger lagring och visning utrymme. En stor, rektangulär, klart glas vas med rött, lime och vit virvlar dekorerar överst på dresser för en konstnärlig accent. Silver gardinstänger med veckad röd linne gardiner skapa skarpa förband för Windows.

Annan artikel

 • bra idéer för färg på en flickas rum
 • hur man målar inomhus betong
 • designidéer för lågt i tak
 • hemlagad Citronella ljus
 • Beach Cottage inredningsidéer
 • idéer för en garderobsdörren
 • hyllor idéer för barnens rum
 • kontorsfönster behandling idéer
 • Temat idéer för spel rum
 • vad är ett pentry lägenhet?
 •