gul & svart kakel badrum & vägg idéer färg

gul & svart kakel badrum & vägg idéer färg

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-23

Dekorera med kakel kan vara utmanande, men samtidigt kan det vara inspirerande och roligt, och utmaningen blir en del av spelet. Använda gul och svart kakel i ett badrum skapar en djärv och energisk uttalande. Värmen och avslappnade karaktär gula par väl med och kompletterar den sofistikerade skarp natur svart. Medan svarta är romantisk och lynnig, gul är allt annat än, tillsammans, de slår en perfekt balans och passar en mängd dekorera stilar. Från sofistikerad stil till minimalistiska stadslivet är du begränsas endast av din fantasi.

Litet utrymme kakel

Ett litet badrum ofta inte kan göras större, så i stället arbeta med det du har. För ett litet badrum, måla väggarna i halvblank svart färg och hålla taket vitt, som kommer att ge volym till utrymmet. Att förbättra och ljusare i rummet, lägga till en remsa av gult högblank kakel porslin väggen bakom diskbänken går upp till taket. Detta kommer att reflektera ljus och kontrast till den svarta färgen, lugnande sin dramatik men håller sin elegans. Om du vill ha mer kakel i ditt utrymme kan du även kakel på golvet i 3-tum med 3-tums växlande rutor av gult och svart kakel. Alternativa färger med vitt för balans

Leka med Kontrast

Spela med kontrast av kakel en vägg helt i gult tunnelbana (tegel-liknande) plattor och sedan balansera det med plattsättning golvet i 12-tum med 12. -tums svart marmor kakel. Kontrasten av de två nyanser, dekorerad med minimal tillbehör som en vit porslin ho på en enkel piedestal, ger en urban touch till detta rum. Fortsätt med detta kakel inne i duschen genom att växla den gula tunnelbanan kakel på en vägg med svart kakel tunnelbana på en annan. Om duschen är en del av badkaret, använda ett krispigt vitt duschdraperi på ett mycket rent utseende. En enkel nubby stil golv matta i ljusa vita skulle stå väl ut mot den svarta golvet.

Förstärkt med Glass

För ett elegant utseende som är både sofistikerad och modern, använda glas kakel som djärvt reflektera ljus. Dessa plattor par väl med eleganta armaturer och kommer i små storlekar som kan förses med anpassad dekorativa utseende. En tum av 1-tums glas kakel monterad på en insida av mesh kan installeras en hel ark i taget. Varje ark är ca 12 inches med 12 inches, men det kan skäras ned genom skära genom insida av mesh, vilket gör att installationsprogrammet att skapa egna konstruktioner. Välj ark ljusa klarglas kakel i både svart och gult sedan installera som en back stänk eller som en dekorativ bricka gräns som löper längs omkretsen på rummet. Skär varje ner till 4-tum 12-tums skivor och installera varje blad end-to-end, omväxlande den svarta och gula som du går. Detta skapar visuella energi, dra betraktarens öga runt i rummet.

Annan artikel

 • Hur man sover på en låda våren
 • hur man målar ränder på barnets sovrum
 • hur man drar blommor på en vägg
 • hur man kan inreda med en toskansk tema
 • diy badkar fordonsreparationslackering
 • hyllor idéer för barnens rum
 • hur man målar ett barns sovrum
 • idéer för ett viktorianskt hus exteriör
 • hur man hänga en stor bild
 • dekorera med furumöbler
 •