garage alternativ

garage alternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-17

De som är intresserade av att utforma ett garage letar ofta efter en plats som är både snygga och funktionella. Medan många villaägare väljer att använda sitt garage som en plats att hysa sina fordon, andra använder sitt garage på ett mer kreativt sätt, till exempel ett lagringsutrymme eller livsrum. Oavsett vad syftet med garaget är kan husägare och designers skapa en unik, praktisk och snygg miljö i detta utrymme.

Storage Area

Många villaägare väljer att använda sitt garage som en plats att förvara verktyg eller andra personliga tillhörigheter. Eftersom garaget är ofta skild från de viktigaste rummen i huset är det lätt för villaägare att använda detta område för att lagra objekt som de inte vill visas någon annanstans. Genom korrekt lagra objekt i ett garage, husägare har mer utrymme att använda detta område för sina fordon eller som ett vardagsrum.

För att göra ett garage ett praktiskt förvaringsutrymme, husägare och designers kan köpa stora lagringsbehållare och lådor att hålla personliga saker. Hyllor kan placeras på sidorna av garaget att hålla lagringsbehållare och lådor. Villaägare kan också placera J-krokar på väggarna för att hålla väskor och andra föremål. Peg-Forum är också populärt inslag i garage och är lätt att fästa på väggar.

Enkel Flooring

Vid fastställande av golv för ett garage, kommer många husägare och designers analysera syftet med utrymme. Om utrymmet används enbart för att hålla villaägare fordonet, kan traditionella stengolv arbete och är ett billigt golv alternativ. Om villaägare planerar att använda det utrymme som en levande yta, kan de vill överväga matta eller ett stort område matta för att göra garaget känns som att det är ett vanligt rum i hemmet. Dessutom är garage ofta inte uppvärmd och en matta kan hjälpa lägga till värmen i rummet.

Dörr dekoration

Ett annat alternativ som villaägare har för sina garage är att dekorera dörren. Denna extra touch på ett garage kan matchas med designen och färgsättning i hemmet. Husägare och designers kan välja att dekorera utsidan av dörren eller inredningen. Vissa husägare kommer att besluta att måla på utsidan av dörren en färg, ofta färgen på hemmet. Andra kommer att välja att dekorera insidan av dörren, särskilt om utrymmet används som ett vardagsrum. Creative husägare kan måla en väggmålning på garageporten. Väggmålningar kan målas av husägare eller av professionella målare.

Annan artikel

 • låt blind reparation
 • typer av bottenplatta gjutning
 • hur man gör en halsduk spis Mantel eller utlöpare till jul
 • bjälklaget belysning idéer
 • samtida kakel idéer
 • hur man kan anpassa Stanley fjädergångjärn
 • instruktioner till tapet en gräns själv
 • historiska husen i La Salle Township, Michigan
 • hur man ordnar bilder på en vägg
 • hyllor idéer för barnens rum
 •