det bästa golv för sunrooms

det bästa golv för sunrooms

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-01

När det gäller att välja det bästa golv för en solrummet, möjligheterna verkar vara oändliga. För sunrooms kan golv få större inverkan än i andra standardrum, särskilt om stora fönster omger det. Med begränsade väggytor, avslutar våningar upp fungerar som en samlingspunkt. Därför, att välja rätt typ av färg är avgörande för att utforma och skapa stämning i uterummet

Kakel

Kakel är en stor möjlighet för uterummet golv. Om du planerar att installera en badtunna i uterummet skulle plattor vara det perfekta valet. Kakel är avsedd att tåla fukt och är mycket lätt att rengöra. Om du har barn som älskar att köra runt i huset med smuts skor, får kakel golv vara det bästa alternativet.

Wood

Trä skapar en varm atmosfär i någon form av rum. Blank och välpolerad trägolv i honung eller tall toner är perfekt ackompanjemang till glasfönster. Trä laminat är enkla att installera, skära ner dina kostnader. Trä laminat kan också fastställas i band för en modern men ändå sofistikerad look. Laminat är också lätt att underhålla tack vare akryl tätningsmedel som kan tillämpas för att undvika vattenskador och infärgning.

Mattor

Du kan också använda heltäckningsmatta i din uterummet om du vill skapa en varm och mysig plats i ditt hem . Det kan lägga en hemtrevlig och bekväm atmosfär i ditt rum, och med alla tillgängliga matta färger och mönster, du har makten att skapa några känsla och kreativitet till din solrummet inredningskonst. Du kan oroa dig att klädsel och mattor kan blekna genom konstant exponering för solen, men det bör inte vara ett problem om din solrummet fönster har UV-skydd.

Stone och skiffer

Stengolv utstrålar lyx och elegans. Kalksten och marmor har stapelvara byggmaterial för kungligheter i århundraden och nyare stenar fortfarande uppvisar samma känsla av varaktighet och kvalitet att ingen annan typ av golv kan ge. Sandsten, skiffer och travertin, finns i ett brett urval av färger från ebenholts till blekrosa. Artister kan även använda stenarna för att skapa mosaik på marken för en en-av-en-slag touch. Stengolv är ett utmärkt val för solrummet golv eftersom de skall kunna behålla värmen i rummet långt efter att solen gått ned. Du kan också installera golvvärme för att värma upp kallt stengolv att värma upp rummet under den kalla årstiden.

Annan artikel

 • hur man hänga en rund spegel
 • hur fläcken skåp körsbär
 • hur man kan inreda en pirat sovrum med vågor & blå himmel
 • idéer för små klädkammare
 • rum färg idéer för barn
 • hur man gör dubbla veck gardiner
 • hur man gör en inomhus markis Valance
 • hur man använder skriften på väggen dekor
 • designidéer bygga en sol veranda
 • kork ombord anslagstavla idéer för en flickas rum
 •