cool tonåring flicka rum idéer med blå, rosa och brunt

cool tonåring flicka rum idéer med blå, rosa och brunt

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-30

En tonåring flickas sovrum bör återspegla hennes personlighet och ge henne en plats där hon känner sig bekväm och tillfreds. Om du gillar färgerna blått, rosa och brunt, basera hela sovrummet inredning runt det färgpalett. Hitta ett sätt att införliva alla tre färger i ditt sovrum inredning på ett sätt som flyter ihop.

Väggar

måla väggarna med en, två eller alla tre av dina färger. Använd till exempel Robin ägg blå på den nedre delen av väggarna med ljusrosa på toppen och ett smalt choklad brun mellan de två. Vertikala ränder i slumpmässig bredder som innehåller alla tre färger kan separeras genom tunna vita ränder. Måla väggarna rosa med vita knutar, tillsätt sedan blått och brunt cirklar eller fyrkanter med färg, flyttbara dekaler vägg eller konstverk. Eller måla väggarna i en djup blå nyans och lägga rosa och brunt i andra delar av rummet.

Möbler

vita möbler kommer att lossna av mörkare eller ljusare väggar. Om du inte bryr dig om vita möbler eller bara vill ha något annorlunda, chokladbrun eller espresso möbler kommer att införliva brunt i rummet. Överväg en stoppad sänggavel med en mjuk rosa eller blått tyg och måla din byrå eller skrivbord rosa eller blå om du vill ha något annorlunda. Om du inte är helt för en färgpalett, uppdatera vitt eller brunt möbler med färgglada rosa eller blå knoppar och handtag. Måla din dresser med blå, rosa och bruna ränder eller cirklar om du inte kan måla dina väggar.

Sängkläder

Färgglada sängar kan piffa upp ditt rum om du inte kan måla. Använd ränder, prickar, geometriska former, blommor eller mönster fjäril om du vill ha en upptagen tröstare. Använd en rosa täcke, rosa baldakin och rosa-blå kuddar om dina väggar är blå. En reversibel tröstare med rosa på ena sidan och blå på den andra, eller en rosa-och-blå randiga mönster på ena sidan och en färg på den andra sidan ger dig fler alternativ för att växla upp utseendet på ditt rum genom att omarbeta din säng.

Tillbehör

Tillbehör är det enklaste sättet att ingjuta rummet med färg, speciellt om du ändrar dig ofta och vill inte att helt inreda ditt sovrum varje gång du är inspirerad att göra en förändring. Hitta åtminstone en del som inkluderar alla tre färger att knyta rummet tillsammans. Till exempel kommer en matta eller gardiner med blå, rosa, vita och bruna ränder samordna rummet om du har blå väggar, rosa sängkläder och vita möbler. Konstverk är ett annat sätt att inkludera varje färg i ditt sovrum. Exempelvis ram samma bild eller bild i rosa och blått med bruna ramar och hänga dem bredvid varandra. Eller välj en bild som visar alla tre av dina färger. Lampor, kuddar, ett tyg stol, ljus och blommor kan också användas för att knyta dina färger tillsammans. Till exempel kan en ljus blå vas med rosa blommor sitter på toppen av en brun bricka eller laddaren.

Annan artikel

 • hur man kan måla trädäck
 • tyg kappa stilar
 • Hur man väljer en spegel
 • sovrum inredningsidéer för unga vuxna
 • hur man gör silke arrangemang
 • hur du tar bort fläktbladen
 • idéer för att dekorera med skärmtak
 • Interiör färg idéer
 • hur man gör ett rum i källaren till ett sovrum
 • vinterlandskap tema inredningsidéer
 •