billiga kök renovering idéer

billiga kök renovering idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-28

renovera ett kök behöver inte vara ett dyrt förslag. Med lite kreativitet och hårt arbete-och inte så mycket pengar-du kan moderniseras och uppdatera ditt kök. Gör gamla skåp eller bänkskivor blir som nya, pigga upp väggar och förbättra funktionaliteten med billiga lösningar för din gamla kök.

Paint Skåp

Paint kabinetten att förändra utseendet på ditt kök. Oavsett om ditt kök skåp är plast faner, äkta trä, plast eller till och med metall, kan de slipas ner och täcks med ett par lager av färsk färg. Ta bort hårdvara, och torka dem nedåt för att avlägsna smuts och fett. Sand dem och fylla i alla hack eller bucklor (om de är av trä). Fyll i hårdvara hål om du planerar att ersätta den. Täck skåp med ett lager grundfärg, följ sedan upp med några lager latexfärg i en neutral färg som vit, svart eller grått. Täck dem med ett lager av polyuretan klart att försegla färgen och skydda finish.

Ändra Hardware

Installera ny hårdvara på nymålade skåp. Välj en borstad nickel finish för ett modernt utseende, nödställda koppar för ett land look, eller svart smide för en sydväst känsla. Använd en skruvmejsel för att ta bort gammal hårdvara. Du kan hitta nya kök hårdvara i de flesta centra hem förbättring. Leta efter i lager hårdvara för en billigare alternativ, det fortfarande kommer att vara många val.

Paint Bänkskivor

Precis som skåp, gamla och daterade bänkskivor som Formica, laminat, kakel och trä, kan fräschas med en färgskikt. Slipa bänkskivor precis som du gjorde skåp, applicera ett skikt grundfärg och låt den torka. Följa upp med ett par lager av latexfärg. Detta är en optimalt dags att prova en faux finish. Prova en kula effekt, snyltar på färg eller en trasa täckfärg effekt. Dessa avslutar efterlikna utseendet på dyrare material som granit, men för mycket mindre kostnad. Skydda ytan med tydliga polyuretan sealer. Använd maten säker, vattenbaserad färg för att måla någon bänkskiva ytor som kommer i kontakt med livsmedel. Kontrollera med en färg specialist för rekommendationer. Öva din valda faux täckfärg teknik med en färg och glasyr blandningen på ett ark affischen styrelse.

Behandla Walls

Ändra utseendet på ditt kök väggar genom att installera tapeter eller bara en tapet gränsen. Samordna tapet färg till färg i skåp, golv eller bänkskivor. Välj dämpade, neutrala toner som passar ihop med en mängd olika färger. Eller måla väggarna för att skapa en faux finish effekt. Gör en färg tvätta på väggarna genom att späda en gallon målar med ca 1 kopp vatten. Rör ihop och tillämpas på väggarna i en slumpmässig med en trasa rulle. Denna finish ger en genomskinlig, casual look.

Annan artikel

 • hur man gör dubbla veck gardiner
 • designidéer för tvättstugor
 • Door & slutare färger
 • hur man bevara färska blommor från en begravning
 • trätt rum garderoben idéer
 • hur man målar ett rum brun
 • hur man kan inreda ett sovrum vägg
 • gardintyg idéer
 • cape hem Dessutom idéer
 • halv vägg idéer med trä
 •