Feng Shui tips på hus att flytta

Feng Shui tips på hus att flytta

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-09

Du behöver:
Wooden bokhylla
. Möbeltassar.
4 tunga hjul.
Drill.
Skruvar.
Träpaneler.
Trälim.
Stain (tillval).
Paint (tillval).
Paintbrush (tillval).
Böcker och tillbehör.

Feng shui-utövare tror att det finns viktiga faktorer att tänka på när du väljer eller flyttar till ett nytt hus. Enligt dem som tror på Feng Shui, kan det sätt på vilket ditt hem och ägodelar är arrangerade ha en inverkan på hur händelser inträffar i ditt liv. Till exempel kan ett positivt arrangemang ta med bra energi och bra saker medan en negativ arrangemang kan orsaka din positiva energi att lämna. Det finns flera tips som kan bidra till att ditt nya hem har "chi", som betyder "god energi. "

Space Clearing

Det första du bör tänka på är hur du tar bort resterna energier och Chi från det förflutna för att hindra dem från att påverka dig negativt. Det finns två generella typer av chi som du vill rensa ut: shar chi och si chi, som är dåliga energi och stillastående energi. Du vill att din nya hem att vara borta från sådana negativa energier så att du kan fylla den med dina egna positiva energier, särskilt Sheng chi, som är gynnsam.

Ett sätt att ta in positiv energi är att använda en tibetansk rymd-clearing klocka, som producerar en melodisk ljud när ringt. Ring på klockan ett par gånger i varje rum i ditt nya hus. Låt ljudet ekar tills det tar stopp. Du kan också bränna rökelse under denna process.

Layout

Undersöka layouten på varje rum i huset. Enligt feng shui principer bör sovrummet inte vara belägen över köket, någon öppen plats, eller en tvättstuga. Å andra sidan bör badrum inte vara på toppen av en matsal eller kök. Arrangemang som dessa kan främja sjukdomar i hemmet. Den nordvästra delen av huset ska vara fritt från delar av eld, till exempel en öppen spis. Alla bränder-relaterade inslag i nordväst tros bjuda utmaningar och svårigheter för mannen i huset. Sydväst området, å andra sidan visar förmögenhet för kvinnan i huset.

Färgval

Färg är kanske det enklaste sättet att flytta energi i ditt utrymme. Färgerna är uttryck för de fem feng shui elementen: eld, jord, metall, vatten och trä.
Brand representerar passion och hög energi. Eldelementet färger är rött, orange, starkt gult, rosa och lila. Jorden representerar näring och stabilitet. Jordelementet färger inkluderar beige, ljusgult, och andra jordnära färger.
Metall representerar klarhet och precision. Metallen färger inkluderar grått och vitt. Vatten lätthet, överflöd, och fräschör. Vatten element färger är svart och blå. Trä representerar hälsa och vitalitet. Trä elementet färger inkluderar brunt och grönt i feng shui, färg är mycket som musik-upplyftande och närande. Ju fler färger man kan harmoniskt kombinera och ta till sig, desto större blir din känsla av välbefinnande kommer att bli.

Annan artikel

 • hissgardiner sömnadsinstruktioner
 • hur man byter filter på en spraytech G-10 xl pistol
 • redecorating idéer för köket
 • historia soja ljus
 • spansk stil hus färger
 • hur man målar lagerhyllor
 • Hur passar jag en skugga på en lampa?
 • roligt lekrum idéer
 • inomhusbelysning tips
 • teen strand sovrum idéer
 •