vardagsrum inredningsidéer med läder möbler

vardagsrum inredningsidéer med läder möbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-25

Du behöver:
sängkläder eller plastskivor
. Brukskniv.
Stege.
Stol.
Sprayflaska.

skinnmöbler är typiskt tålig och ger struktur till ett vardagsrum, vilket gör det önskvärt för många människor. Det kan dock överväldiga ett rum eller verkar alltför maskulin om man inte inreda runt lädret. Välj en färgpalett och andra delar möbler för att framhäva dina skinnmöbler och få det att fungera för dig, snarare än att låta den köra om ditt vardagsrum.

Skinnsoffor

Använd resten av rummet för att balansera den enorma inverkan läder sofforna har på ditt vardagsrum inredning. Inkludera en stol eller ottoman av ett annat tyg i en färg som kontrasterar med eller kompletterar skinnsoffa. Exempelvis skulle en ljus-eller neutral färg stol par väl med en mörk skinnsoffa och en färgglad stol skulle Snyggare ett rum med vita eller creme-färgad skinnsoffor.

ett par kuddar eller kasta på skinnsoffa som matchar stolen eller gardinerna för att dra i rummet tillsammans. Satsa på ljust trä eller tabeller glas med mörkt skinn att undvika att göra rummet för mörkt och tungt. Bright-färgad lädersoffor kan balanseras med neutral mattor, stolar, ottomaner, gardiner och tillbehör. Duplicera lädret i rummet genom att välja en läder tillbehör, t. ex. en betjänt eller vas.

Skinnstolar

Lägg till ett par läderfåtöljer att motverka en feminin soffa eller lägga kvalitet läder bitar utan att spendera en mindre förmögenhet . Läderstolar ska matcha grundkonstruktion och Heft av andra möbler i rummet. Till exempel skulle små svart eller mörkbrunt läder stolar med raka linjer passar lätt in i ett rum med en gräddvit tyg soffa med mörka ben och raka linjer. Denna kombination skulle se bra ut i ett modernt vardagsrum. Överväg att använda kuddar i soffan av läder som motsvarar eller liknar lädret från stolar och kuddar plats på stolar som efterliknar i soffan för att binda alla bitar ihop.

Läder ottomanerna

Blanda i ett par läder ottomanerna eller fotpallar i ditt vardagsrum om du gillar tanken att lägga läder men kan inte åta sig större bitar. Använd läder ottomanerna som du skulle ett soffbord och lägga till tillbehör på dem att uppmärksamma dem. Köper läder ottomanerna i fokus för ditt vardagsrum inredning kommer att lägga textur och intresse. Försök att införliva läder någon annanstans i rummet, till exempel en liten stol eller behållare på en hylla.

Annan artikel

 • hur du tar bort en väggmonterad spegel
 • hur man kan inreda med hörn tabeller
 • hur man utformar en mångsidig vägg partition
 • hem målarverktyg
 • Styrelse & Batten interiörer
 • hyllor idéer för timmerhus
 • typer av belysning för låg vison
 • idéer för exteriör hus färger
 • antiquing Träpaneler
 • Vad är elegant alternativ till swag lampor i badrummet?
 •