sovrum inredningsidéer kvinnor

sovrum inredningsidéer kvinnor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-21

Inred ditt sovrum för att reflektera din personliga stil, personlighet och intressen. Ditt sovrum kan vara så feminina som du vill att det ska vara. Du kommer att tillbringa mer tid i sovrummet än någon annan, så dekorera rummet på ett sätt som är lugnande och tilltalande för dig. Använd stilar, färger, mönster, tyger och tillbehör som hjälper dig att slappna av.

Shabby Chic

Dekorera ditt sovrum i en shabby chic stil om det passar dig. Blanda i ett par moderna element med vintage objekt som alla passar i samma färgschema eller har ett gemensamt tema. Mjuka färger som rosa eller lavendel som normalt stämningen för shabby chic inredning. Lägg till olika mönster, såsom rutigt och blommiga tyger, som har samma färger. Häng vintage bilder eller annonser i krisdrabbade ramar eller visa dina favorit Vintage Collection på hyllorna eller byrån. Välj eller skapa upprörd möbler för att spetsa till utseende.

Viktorianska

Sikta på en viktoriansk-inspirerat rum om du vill ha en helt mjuk och feminin rum. Tänk blommönster, spetsar, vitt och rosa överallt. Välj en fyra säng affisch kapell, om möjligt, att visa en spets eller ren övertäckning och blommig paneler. Sängbord kan innefatta giltiga Viktorianska eran bord eller runda bord med spets dukar och toppar glas. Ställ doilies ut på nattduksbordet under ett fint glas eller kristall lampa och porslin smycken eller suvenir rutan eller något lika feminint och romantiskt. Inkludera guld-inramade speglar eller viktoriansk konst på väggarna och en dressing bord eller fåfänga. Lyxig gardiner i ett tungt tyg som sammet, och ren paneler spets under kan slutföra rummet.

Spabehandling

Använd jordfärger och naturliga inslag i ett sovrum som liknar din favorit spa. Välj en passande sovrum set med ljust eller mörkt trä toner och en sänggavel klädd i läder eller sammet. Använd en ljus, neutral färg för de flesta av tyg i rummet, inklusive sängöverkast och gardiner. Vit, grädde eller elfenben kan fungera bäst. Injicera lite färg, till exempel salvia gröna, chokladbrun eller rostig orange in i rummet genom en randig stol, en vikt kasta vid foten av sängen, en lampskärm eller ett par dekorativa kuddar på sängen. Doftljus och ett par krukväxter bör strategiskt placerade runt i rummet på nattduksbordet, hyllor eller byrå. Avsluta utseende med en mjuk vit eller cremefärgad matta bredvid sängen.

Fet och Contemporary

En samtida sovrum kan skryta med djärva och klara färger för ett sagolikt kvinnlig sovrum också. Mörk choklad eller svart låg profil möbler, till exempel en plattform säng är perfekt för en modern design. Håll flesta element i rummet neutralt att göra djärva infusioner stå ut ännu mer. Svart och vitt kan fungera som den perfekta bakgrunden färger och gör det enkelt för dig att uppdatera utseendet på ditt sovrum som du tycker passar. Använd en vit påslakan som har en svart sydd blommönster med en explosion av en tredje färg, som gult, rosa, turkos eller lila. Lägg till kuddar, gardiner en lampa, ljus, en fluffig matta och konstverk som funktionen din djärva färger. Ett annat alternativ är att måla väggen bakom sängen i fetstil valfri färg och hänga svartvita bilder på väggen ovanför din säng.

Annan artikel

 • hur man skapar en säng kapell med chiffong
 • hur man trimmar tofsar
 • DIY: måla exteriör latex över vinyl klädda dörr
 • hur man gör romantisk middag laddare
 • idéer för att utforma en area hem studie
 • intervall backsplash idéer
 • botemedel för saknade områden i feng shui
 • stuga möbler stilar
 • idéer för en flytande hylla
 • stilar av gardiner & draperier
 •