modern italiensk garderob och hyllor idéer

modern italiensk garderob och hyllor idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-24

Organisera en insamling av kläder, inklusive skor, hattar och andra tillbehör, har alltid varit en utmaning att villaägare och designers. För 21: a århundradet hem, är design av garderobsutrymme en enorm verksamhet, allt från gör-det-själv-system som köpts från en rabatt butik till de mest innovativa anpassade europeiska komponenter. Italienska designers och tillverkare har länge ansetts som ledare i lager planering, och de fortsätter att erbjuda en imponerande samling av val för den kräsne köparen. I varje fall, kanske mönster resultera i en lugn och stilren rymden.

Skåp och garderober

italienska designers, influerad av europeiska kunder vars hem är antikviteter, respekt problemet med husägare som liten eller ingen garderobsutrymme i huset samtidigt tar hänsyn till den kund som har tomma klädkammare. Således dessa kreativa företag erbjuder val av både garderoben system och fristående garderober. I båda fallen flesta moderna italienska mönster har enkel och elegant exteriör plus invändiga utrymmen som lämpar sig för kläder och tillbehör.

dörr design är nyckeln

Enligt Skåp by Design, ett Kalifornien-baserat företag, den viktigaste egenskapen hos en garderob är utformningen av den yttre dörrar. Denna plan genomförs alltid i alla delar av en garderob lagringssystem, skapa en enhet av design. En ganska vanlig funktion är att integrera de handtag på dörrar och lådor för att bibehålla den oavbrutet av linjerna. Både interiör och exteriör av en italiensk design kommer att bli tydlig och kan inkludera skjutdörrar, vikdörrar, vinge dörrar och skjutdörrar paneler samt hyllutrymme utan dörrar.

Modular design

Alla italienska lagringssystemen är modulära, kunden kan beställa precis vad som behövs för lagring av hängande objekt, vikta objekt, skor, hattar, smycken, även pälsar. Denna sed arrangemang är sannolikt en mängd bitar såsom byråar, hyllor, broar, speglar och mycket mer. En byrå kan vara fristående eller upphängda på en innervägg, hängande utrymmen kan ge särskilt boende för byxor, jackor, högklackade skor, långa klänningar, eller någon annan artikel av kläder i en kunds garderob.

finish

Även om många av de italienska garderoben komponenter och dörrar är gjorda av trä inklusive målat och målat färger, ovanliga och oväntade finish är hemma i modern design. Valfritt antal tillverkare använder glas med rökt ytskikt, speglad klar, ogenomskinlig klarade, och strukturerad yta. Användningen av metall i konstruktionen av modulära pjäser är också vanligt, vilket gör blankpolerad aluminium eller brons och mörkt stål del av eleganta och stilrena effekt.

Annan artikel

 • matsal belysning idéer
 • hur man målar en pojke rum
 • hur du tar bort en redan klistrat tapet gränsen
 • designidéer för en liten loft
 • Stoppningen tips
 • cool sovrum stilar
 • Vilken typ av galgar som bör användas för nypa veckade draperier?
 • badrum fasad idéer
 • hur man installerar faux tegel
 • hur man målar över lackerade möbler
 •