idéer för kök & bad

idéer för kök & bad

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-30

I köket och badrummet är två av de mest utilitaristiska rum i något hus. Även om kök och badrum varje tjäna ett specifikt syfte, det betyder inte att du inte kan göra dem så estetiskt tilltalande än som ett sovrum eller familjerum. Designers hem produkter har gjort att renovera kök och badrum så mycket om utseende som funktion.

stenciled Golv

Ge kök och badrum en ansiktslyftning genom att fokusera på botten. Lägg till några personliga stencil konst att ditt golv för att göra ett gammalt rum att se nya. "Badrum Decorating Idéer Under $ 100" rekommenderar att du klipper ut din egen stencil motiv från en bit kartong och måla dem med akrylfärg. Om du inte är konstnärligt benägna att välja färdigskurna stenciler från en mängd utföranden.

Lantkök Metalware

Om du alltid har drömt om en gammaldags lantkök, börja med dekorerade metallföremål. Enligt "The Country Kitchen," dessa ursprungligen billiga alternativ till de finare typ av kärl var föredras av amerikanska hemmafruar eftersom de väckte en ny ljusstyrka och artisteri till kök. Leta efter målade tinware såsom kaffepannor, kanistrar, kannor mjölk och formar. För att uppnå en äkta utseende lantkök, hänga några av dina målade metallföremål från ditt kök taket.

Spegel i badrum

Små badrum kan göras för att se större med speglar. Ett diagonalt placerade spegel ger en illusion av längre linjer än kan uppnås med horisontellt eller vertikalt speglar, enligt "Badrum Idea Fil. "Ett annat förslag för att göra en trång badrum verkar mindre begränsats är att installera en ramlösa glas dusch. Utformningen av denna funktion skapar nästan osynliga linjer som ger en illusion av mer utrymme.

Skapa Kök lagringsutrymme

Skapa några ytterligare lagringsutrymme i ditt kök genom att undersöka den bakre väggen av dörrar i ditt skåp. Titta om det finns tillräckligt med utrymme på den bakre väggen för att bygga hyllor eller om det finns tillräckligt utrymme för att hänga saker på insidan luckorna när de är stängda.

Koppar badkar

Om du verkligen vill göra ditt badrum sticker ut från resten, tänka sig att göra sig av med att tråkiga gamla plastbalja inbyggd i väggen och göra ett uttalande genom att installera ett fristående koppar badkar. Koppar badkar behandlas med en lack för att ge skydd mot skador, men vara medveten om du skrapa på ytan, kommer ditt badkar utveckla samma typ av grönaktiga ser ut som koppar omfattar Frihetsgudinnan.

Annan artikel

 • franska land stilar
 • glödlampor till infällda armaturer för dusch
 • europeiskt kök idéer
 • billiga belysning idéer
 • hur du väljer vardagsrum färg
 • hur man stuck över tegel utvändigt
 • hur refinish & färga skåp
 • hur man gör stjärna dekorationer
 • hur man mäter på gardiner & persienner
 • hur man kan inreda ett barnrum med musik
 •