hur vill visa bilder på en väggmålning

hur vill visa bilder på en väggmålning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-31

Ibland kanske du vill använda gammaldags tekniker för att dölja privata fotografier och dokument. Ett alternativ är en standard säkert. En annan, mer kreativa alternativ är att dölja de fotografier inuti en väggmålning. Dukar har en ram stöd att canvas är spänd över. Detta ger duken djup. När en duk är inramat vidhåller Framer typiskt ett papper bakom den dekorativa bildramen att dölja oattraktivt baksidan av duken och skydda din vägg mot repor. För att dölja dina bilder, måste du väl ta bort och ersätta det pappersdokument uppbackning.

Du behöver:
Brown kraftpapper
. Skärbräda.
Craft kniv.
Dubbelhäftande tejp.
2 tråd stroppar.
Syl.
Framing skruvar.
Skruvmejsel.
Wire Clippers.
Framing tråd.

Cutting Papper Säkerhetskopiera


1.
Vänd inramade duk över så att baksidan är uppåt. Mät höjden och bredden på den inramade duk från omkring 1 /8 tum runt kanterna på bildramen.
2.
Mät och märk en bit brunt kraftpapper för att passa höjden och bredden på baksidan av inramade duk. Använd en eller två av de befintliga kanterna om möjligt. Placera kraftpapper på en skärbräda.
3.
Placera metallen mätsticka efter första markerade mätningen. Tryck måttstock stadigt med ena handen och placera bladet på kniv strax ovanför kanten på papperet.
4.
Dra bladet ner papper, att trycka och hålla bladet mot den raka kanten. Upprepa detta för de återstående sidorna papperet för att producera ett blad av samma storlek som baksidan av inramade duk.

Dölja dina bilder


1.
Följ en tunn bit dubbelhäftande tejp längs ytterkanterna av bildramen, mellan 1 /8 och 1 /4 tum från kanten.
2.
Placera eller tejp dina fotografier inne i duken.
3.
Håll de två övre hörnen av farkosten papper i varje hand. Håll papper ovanför ramen, se till att papperet är rakt. Tryck på den övre hörnen av papper på övre hörnen av ramen att hålla den på plats.
4.
Dra nedre hörn ner pappret tills papperet Baksidan är spänd, men inte porlande. Tryck på nedre hörn papper på undersidan av ramen.
5.
Tryck ner den papper i mellan ramen hörnen. Kör dina fingrar försiktigt över den yttre kanten av papperet stöd att helt följa den.

Fästa Framing Hardware


1.
Placera varje galge bygel ca 1 /3 av vägen ner från toppen på inramade målning, med varje hängare bosätter sig i mitten av ramen. Se till att metall slingorna är riktad mot varandra.
2.
Använd linjalen för att säkerställa tråd stroppar är ännu. Markera var hålen på galgar är på papperet stöd. Ta bort galgar.
3.
Håll den spetsiga änden av syl över märken och tryck ner hårt för att skapa ett litet hål. Placera galgar bygel på plats igen.
4.
Infoga ram skruvar i hålen bandet hängare och skruva fast dem på plats. Se till att skruvarna inte är längre än tjockleken på ramen.
5.
Nysta upp en längd av inramning wire och peta slutet genom en av de hängare öglorna. Dra änden genom ungefär 2 eller 3 inches, vik sedan kabeln och vrid den runt sig själv. Gör detta tills hela 2 eller 3 inches av tråd är hårt lindad.
6.
Dra kabel, med spolen fortfarande ansluten över målningen till den andra hängaren slingan. Ledningen skall vara något lös, inte spänd. Klipp kabeln från spolen och se till att lägga till en extra 3 eller 4 inches för omslag.
7.
Vik den andra änden av kabeln över motsatta dubbelfunktion, hålla tråd relativt lös mellan byglar. Tvinna änden av kabeln runt själv ordentligt. Häng tavlan från utformningen tråd.

tips och varningar


 • tjockare och tyngre ramen, desto starkare din tråd stroppar måste vara. Använd hängare bygel med flera hål för extra styrka.
 • Annan artikel

 • hur man hittar annonsering på Internet för inredare
 • teen sovrum redecorating idéer
 • hur man syr en soffa överdrag
 • modern studierum design idéer
 • vad är vaxduk tyg?
 • gardin stilar för stora fönster
 • hur man kan inreda mantels i ett franskt lantkök
 • idéer för att dekorera ett litet rum för två pojkar
 • gardin & drapera fönster behandlingar
 • kakel design idéer för badrum
 •