hur man utformar ett hus på landet

hur man utformar ett hus på landet

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-28

Nästan alla hus kan utformas som ett hus på landet, ett hem med modern inspirerade linjer kan ändras för att låna ut till ett land och bondgård känsla. Styling ditt hem genom landet inspiration kan vara så enkelt eller så engagerade som du väljer och är lätt uppnås genom några relativt enkla åtgärder

Du behöver:.
Lumber (om det behövs)
. Nails (om det behövs).
Skruvar (om det behövs).
Betong (om det behövs).
Paint.
Målning tillbehör.
Balkonglådor.
Krukväxtjord.
Blommor.
Fönsterluckor.
Hängande växter.
Buskage.
Hängande /fristående gunga.
Gungstolar.
Mönstrade område mattor.
Möbler i trä.
Naturlig /bedrövad trä skåp /skåp dörrar.
Quiltat sängar.
Spets /rutiga fönster behandlingar.
Plaid duk.
Vit glödlampor.
Doilies och duken kuddar.
Land inspirerat konstverk.


1.
Bedöma arkitektur i ditt hem, inifrån och ut. Börja utifrån och arbeta dig i, göra en lista och formulera en plan för att förändra saker som är självklara samtida, inklusive strukturell detalj. Till exempel skriver ner saker som "kantig landskapsplanering", "hard-fodrade fönster" och andra avgjort icke-land funktioner.
2.
Lägg till en veranda. Verandor är klassiskt land. Använd hängande växter och en gunga, tillsammans med ett par väl placerade gungstolar lägga till i landet känner. Även om du har en infälld dörr, kan en veranda läggas längs omkretsen på huset.
Om en veranda är uteslutet, lägga balkonglådor med färgglada blommor under varje fönster.
3.
Välj coola färger för ditt hem utsida som salvia grön eller grå blå och använda ljusaste vitt för trim arbete. Den yttre nyans bör påminner om ett land landskap. Välj fönsterluckor i en gratis färg som är flera nyanser mörkare än din bas färg för att skapa kontrast, till exempel om du använder en blå grå exteriör, hänga marinblå fönsterluckor. Om du har ett tegel hem, stuck, eller annan yta som inte ska målas, följ reglerna som de hänför sig till fönsterluckorna och trim utan den yttre färgen ändras.
4.
Mjuka ditt landskap med vilda gräs, land blommig-skaft, och split-rail stängsel målade för att matcha din trimma arbete.
5.

Flytta till det inre och måla rum med varma luftiga nyanser som smör gul eller äppelmos. Lay stort område mattor i kompletterande färger och placera land-inspirerade möbler i varje rum. Land möbler ståtar funktioner som trä, Queen Anne ben, mjuka mönster, och rundade ryggar. Ordna möbler i layout som inspirerar fler mänsklig interaktion och mindre elektroniska koncentration. Placera sittplatser i en konversation mönster som inte särdeles fokusera på tv eller videospel enhet.
6.
Installera nya skåp eller nya skåpdörrar. Nya skåp dörrar är ett mycket billigare och snabbare alternativ för att lägga till lantlig charm till ett modernt kök. Om du är en rörig målare, bör du installera skåp innan ytor målning kök. Kom ihåg att ett land kök är hjärtat i ett land hem; tillbringa viss tid i detta rum knyta hela projektet tillsammans
7. .
Placera land inspirerade sängkläder, konstverk och tillbehör i grupper om udda nummer i hemmet (1, 3, 5). Kom ihåg att använda kalla färger för att kompensera för varma nyanser av färgen och skogen du har använt i hemmet.

Tips och varningar


Var
 • noga med att ta ditt projekt långsam och anpassa sig ändringar i varje rum, och din design kan ändras och kan begränsas av strukturen och arkitekturen i ditt space. Spendera lite tid att forska ställen för att få landet inspiration. Antika möbler och antika vägg dekor kommer punsch upp landet detalj.
 • Var försiktig när du deltar i något byggprojekt, bar skyddsutrustning och rådfråga en professionell vid tveksamhet.
 • Annan artikel

 • modern barnrum idéer
 • idéer för att dölja en tvättstuga
 • tuscan sovrum idéer
 • Hur man sover på en låda våren
 • hem design måla idéer för att matcha färgen på en matta
 • hur man målar ett rum retro
 • hur man matcha färg till möbler
 • tvättstuga belysning idéer
 • hur faux trä
 • idéer för en flytande hylla
 •