hur man lägger mosaik ark

hur man lägger mosaik ark

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-23

Mosaik ark är små porslinsplattor hålls samman med en insida av mesh. Mätning allt från 1/4-inch-by-1/4-inch plattor till 2-tum-med-2-tums plattor, de är extremt hårt och väl lämpad för både våta utrymmen och utomhus. Mosaik ark finns i flera olika utföranden från hexagoner, oktagoner och torg samt en mängd olika färger. Läggning mosaik ark ger dig ett professionellt utseende med mindre arbetsinsats

Du behöver:.
Cement uppbackare ombord
. 40-MIL PVC-folien.
Murbruk.
V-tandspackel.
1/8-tums kakel distanser.
Injekteringsbruk.
Gummi injekteringsbruk flyta.
Grout svampar.
Fuktig trasa.
Mjuk trasa.
Sprayflaska.
Injekteringsbruk och kakel renare.
Hård borste.


1.
Förbered ditt golv eller vägg genom att installera ombord cement backer och en vattentät 40-MIL PVC ark som att installera ditt kakel.

2.
Blanda murbruk enligt tillverkarens anvisningar. Sprid murbruk över och 8-fots kvadrat område med hjälp av lämplig storlek V-tandspackel.
3.
Lägg din mosaik lakan på murbruk, trycka och vrida kakel bladet ordentligt för att bädda in det i morteln. Använd 1/8-tums kakel distanser mellan plattorna blad och fortsätta att lägga kakel tills du täcka området. Ta bort distanserna och låt murbruk som i 24 timmar.
4.
Blanda fogen enligt anvisningarna från tillverkaren. Fördela fogmassa över kakel och in i fogarna med en gummihammare injekteringsbruk flyta hållas vid en ytlig 20-graders vinkel. Avlägsna tillgång injekteringsbruk med injekteringsbruk flyta hållas vid en brant med 75 graders vinkel och svepa över hela plattan.
5.
Testa injekteringsbruket genom att trycka tummen spik i fogarna, när din nagel inte lämnar ett intryck, är det säkert att rengöra. Torka en fuktig svamp injekteringsbruk hela brickan för att ta bort eventuella rester injekteringsbruk. Torka diset från kakel med en fuktig trasa, torka sedan med en ren mjuk trasa.
6.
Mist fogen med en sprayflaska och vatten två gånger om dagen i tre dagar. Detta kommer att maximera styrkan i injekteringsbruket och minimera mängden vatten injekteringsbruket kommer att absorbera i framtiden.
7.
Rengör kakel och injekteringsbruk med hjälp av en fog och kakel renare. Applicera rengöringsmedel med en svamp och sedan skura ytan av kakel med en styv borste. Skölj mosaik golvet och låta det torka ordentligt innan förslutning.
8.
Applicera fogmassa sealer till fogarna med en svamp och torka bort all tillgång sealer med en mjuk trasa.

Annan artikel

 • typer av elastiska golv
 • teen sovrum färg idéer
 • hur man målar gräs trasa
 • historisk exteriör hus färger
 • veranda kapsling idéer
 • duntäcken & allergier
 • billiga japanska inredning idéer
 • diy gardin poler
 • hur man dekorera med blå & vit porslin
 • tvättstuga belysning idéer
 •