färg & tapet idéer

färg & tapet idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-14

Paint och tapet är de grundläggande vägvalen när du inreder ett rum. Antingen kan spegla den stilen i möbler, utgör en diskret bakgrund för konst eller bli konst. Val idag går ljusår bortom platt eller äggskal, mönstrade eller flockade. Det är värt att utforska några gamla tekniker och en del nya utvecklingar i färg ansökan och i Wallpaper Design att sätta ihop en en-av-en-slag rum.

Paint

Paint kan vara mycket mer än färg rullade på en vägg. Faux målningstekniker kan skapa en atmosfär, en illusion eller en möjlighet. Färg tvätt innebär att måla väggarna en basfärg och sedan använda en annan färg, blandat med glasyr och tillämpas i en cirkulär rörelse med klungade trasa, svamp eller borste. Snyltar tillämpar färg genom att trycka en färg-doppad svamp mot väggen. Med båda dessa metoder kan färger vara skiktad flera gånger för att producera ännu mer komplicerade resultat. Målarfärg kan blandas med fogmassa för textur och tillämpas på väggarna för att simulera gamla stuck eller mocka eller vittrande gips. Blackboard färg, i flera val av färg, vänder någon vägg --- eller en del av en-till en svart tavla, redo för originalkonst, vänlig graffiti, att göra-noteringar, favoritcitat eller bara klotter. Den rengör iväg som en svart tavla också, så det finns alltid en ny duk att fylla.

Bakgrund

Bakgrund är så interaktiv som tekniken i dessa dagar. Unga designers har drivit idén om väggbeläggningsarbeten långt utöver blommor, ränder eller gräs trasa. Bakgrund design som inbjuder dig att fylla i tomrummen är vägg-stora kalendrar som folk kan använda som datebooks. I ett hus fullt av upptagna människor, får alla sin egen markör färg att skriva ned scheman. Eller, för den konstnärligt lutande i alla åldrar, slår färg-bok tapet en gigantisk svart och vit teckning på väggen till färgen. Välj din egen medium: krita, färgpenna, ritkol, markörer, akvareller. Mindre arbete, men inte mindre personlig är tapeter som är en serie bildrutor ritat på papper. När det upp på väggen, fotografier, grabben konst, eller något annat som passar i olika ramar blir en del av rummets inredning. Sparar på att köpa tavelramar och göra alla de hål i väggen. Värmekänsliga tapet blir färg när en hand, eller något varmt, placeras mot det och håller intryck tills papperet svalnar. Tapeten är gjord med en speciell Säkerhetstråd

Real Fakes

För husägare som inte har ett bibliotek -. Eller ett skafferi fullt av konserver-men gillar utseendet, det finns tapeter med realistiskt fotograferade mönster som simulerar bibliotek eller land hyllor köket. Ett bibliotek stege lutad mot väggen, eller ett köksbord drivit upp på väggen, med riktiga burkar av konserverade persikor på den, vänder tapet till en konstinstallation. Tromp l'oeil måleri är ännu bättre på att locka dubbel-tar. Det tar en viss skicklighet för att få perspektiv rätt och detaljerna tillräckligt realistiska för att lura ögat men resultatet är en minnesvärd och originellt sätt att dekorera ett rum.

Annan artikel

 • hur man kan kombinera kompletterande färgade draperier
 • idéer för ett litet sovrum för en tonåring
 • idéer för en mudroom
 • om salvia ljus
 • hur man gör en 3-D affisch rådjur konst
 • väggsäng idéer
 • utedusch designidéer
 • hantverk Utsmyckning idéer
 • hur man installerar panelning panel
 • idéer för barnens sovrum
 •