enkla feng shui tips

enkla feng shui tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-12

Du behöver:
Soap
. Vatten.
Handduk.
Tidning.
Maskeringstejp.
Sprayfärg primer.
Sprayfärg.

Feng shui är en komplicerad och gammal konst som har sitt ursprung i Kina. Det gäller principerna om yin och yang, chi och de fem elementen feng shui för hem design för att främja lycka och positiv energi. Feng shui är en rik och komplicerad kropp av kunskap, men du behöver inte veta allt om den för att skörda dess fördelar --- följa några enkla feng shui tips kan göra ditt hem mer välkomnande och bekvämt.

Kök

Rensa allt som fula skräp från bänken. Visual röran skapar överskott stimulering, vilket kan leda till att du äter för mycket. Byt ut röran med en skål med färgglada frukter --- Detta symboliserar rikedom och välstånd. Lägg till levande växter i glada färger för att ditt kök för att få positiv energi i din matlagning.

i feng shui är köket tros lagra energin i välstånd. Håll din spis rena och i gott skick.

Låt inte ditt kök knivar på displayen i en knivblock eller knivhållare. Det skärande energi på bladen är tänkt att skapa konflikt och ångest. Förvara knivar och saxar kök borta i en låda.

Vardagsrum

Undvik att placera några stolar eller soffor med ryggen vänd en dörr eller fönster. Du kommer inte att kunna se närmar besökare med dina möbler ordnade på detta sätt. Skapa i stället en välkomnande hem genom att ge en tydlig bild av utsidan från alla sittplatser.

Ordna dina möbler i en cirkulär eller avlång mönster, och vara säker på att dina möbler arrangemang inte gör det svårt för människor att navigera runt i rummet.

Häng en målning eller ställning ett levande växter i den rikedom hörnet av vardagsrummet --- enligt feng shui principer detta är den vänstra hörnet när du kommer in i rummet.

sovrum

Den position som din säng är mycket viktigt att feng shui. Placera sängen så långt bort från dörren som möjligt, men anpassa det så att du har en klar bild av dörren medan du ligger --- detta ger dig en känsla av säkerhet när du vila.

Din Sovrummet ska vara ett ställe för avkoppling. Genom feng shui principer telefoner, tv, skrivbord eller utöva redskap hör inte hemma i sovrummet. Dessa distrahera dig från vila och kontemplation.

Ställ inte din spegel mittemot sängen --- detta är tänkt att tömma din energi och hindra kroppen från att återställa sig själv medan du sover.

Annan artikel

 • syra färgning konkreta tips
 • Hur man väljer en ytterdörr
 • fördelarna med modulära bostäder
 • köksö bänkskiva idéer
 • billiga garderob idéer
 • hur är rostfritt stål bestick betyg?
 • idéer för badrummet duschen
 • färg idéer för en barnens rum
 • hur man installerar kakel i ett bad och dusch
 • hur man kan inreda mantels i ett franskt lantkök
 •