bok hyllor idéer

bok hyllor idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-29

Hitta rätt lagring för böcker är en viktig del för att hålla ditt hem organiserade och bevara ditt personliga bibliotek. När det gäller att boka lagring, det finns många alternativ utanför den traditionella bokhyllan att kan förbättra din inredning och samtidigt vara mycket funktionell.

Novelty Hyllor

bokhyllor som är "dolda", vilket betyder hyllan sig inte enkelt kan sett, blir alltmer populära för deras estetiska effekt och kompakta effektivitet.

Döljer Invisible bokhylla genom Umbra är en kompakt och praktisk förvaring. Det låter böcker som ska lagras på en vägg på ett sätt som skapar en illusion att böckerna är magiskt flytande. Det gör det inte bara en minnesenhet för böcker, men även en dekorativ bit av väggen konst. Stålet hylla sig själv är 5. 25 "x 6,6" x 7 ". Det fungerar genom att greppa omslaget till en bok, och andra böcker kan staplas ovanpå den. Väggmonterad hylla rymmer upp till 20 pounds.

Sticklebook är en originell, men väldigt effektiv och praktisk hylla design. De "osynliga" bokhylla är en aluminiumband med en kam-liknande struktur som tar tag i locket och sidorna av pocketböcker. Remsan är 50 centimeter långa och har över tio medelstor pocketböcker. För mer lagringsutrymme kan flera remsor monteras vertikalt, eller ens horisontellt en likna en traditionell bokhylla. Remsan skruvas fast på väggar och är mycket säker. Enheten föreslås för användning i ett kontor, köket eller sovrummet.

Awkward Områden

För rum med begränsat utrymme, det finns många hyllor att utnyttja skrymslen och vrår i ett rum.

The Corner SpaceSaver Bokhylla av 4D Concepts är ett bra alternativ för dem som behöver en rymlig enhet för hörn lagring. De 53-tums enhet är tillverkad av komposit kartong och slitstark PVC laminat. Den har en lönn finish och fyra svängda hyllor som optimerar mängden tillgängliga ytan i hörnet för förvaring. Tillsammans med böcker, är enheten föreslås också för lagring av DVD och CD. Hårdvaran är inkluderat och en del monteringsarbete behövs.

Fem Uppställning Corner Bokhylla är ett annat alternativ för hörn lagring. Boken fall har en stege-liknande design. Var och en av de fem hyllorna blir gradvis mindre och mindre, med den största på botten och de minsta överst. Hyllan är gjord av äkta trä och har en mörkbrun finish.

Flexibel förvaring

För ivrig boksamlaren eller person som kan kräva större lagring i framtiden, stapelbara hyllor är ett utmärkt alternativ.

Folding /Stapling Bokhylla är en solid hylla skapad av verkliga lövträ. Den stapelbara hyllan fälls också för ytterligare bekvämlighet när den behöver flyttas. Bokhyllan finns i tre bredd alternativ: 14, 27,5 eller 35 inches. Fyra olika utföranden finns tillgängliga: vit, svart, honung ek och valnöt.

Guidecraft Stapling Bokhyllor finns 18 inches i höjd, 25 inches i längd och 12 inches på djupet. Träets naturliga bokhyllor finns i set om två. Det kraftiga hyllor, när den används individuellt, kan även fungera som ett småbarn bänk.

Annan artikel

 • typer av bottenplatta gjutning
 • hur man uppskatta trägolv
 • hur man gör christmas blomsterarrangemang
 • typer av armaturer taklampa
 • idéer till en ö köksdesign
 • hur du återvinner skateboards
 • familjerum möbler idéer
 • hur du skickar rosor utomeuropeiska
 • hur man utformar ett badrum med TRÄPANEL
 • hur man kan inreda ett sovrum för billiga
 •