Business Office färg färger

Business Office färg färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-05

Paint färg kan ha en effekt på humör och produktivitet i ett företag kontor och arbetsplatser, skriver Nancy Kwallek, Ph. D. , men effekten beror på hur en individ uppfattar färg. Människor som kan filtrera bort yttre stimuli kan vara mer produktiv när väggarna är målade levande färger, och de som påverkas mer av sin omgivning tenderar att fungera bättre omgiven av ljus eller dämpade färger.

ljusa färger

Använd ljusa "punch" färger för att skapa splittring, identifiera olika avdelningar eller funktionella områden, och för att bryta monotonin i verksamheten kontoret föreslår Sherwin-Williams färg företag. Generation X arbetare tenderar att vara mer bekväma med eklektiska färgval, och ljusa färger skapar en mer dynamisk, högenergi-känsla. Ljusa färger som selleri grönt, blått eller terrakotta kan vara särskilt lämpliga om din verksamhet handlar om kreativa eller en ungdomlig, högteknologisk produkt.

neutrala toner

Neutral färger är mer lugnande och lättare att anpassa till kontorsmöbler. Om ditt affärsuppgörelser kontor med dystra ämnen som juridiska och redovisningsmässiga frågor, kan varma neutrala färger vara mer passande. Istället för vanligt grått eller blekt beige, anser taupe eller ljusbrunt för extra värme. Måla en accent väggen en djupare nyans för att visa upp dina inramade diplom och certifikat.

Komplettera befintliga Decor

Inte bara du behöver för att välja färger som passar din verksamhet och gör att människor vill komma och arbeta och vara produktiv, men du måste också överväga din befintliga inredning. Sherwin-Williams föreslår att välja färger som gör din kontorsutrustning mindre märkbar, om det är äldre eller oattraktiva. Välj en färg som är närmare de viktigaste färgen av utrustningen. För att lägga till lite kontrast och ljusstyrka, färg den nedre halvan av väggarna i en färg som döljer kontorsutrustning, och den övre hälften en ljusare nyans.

Faux målning

Faux och dekorativ målning kan individualisera ditt kontor. Faux marmor eller trä spannmål kan ge en rik, traditionell känsla till dina väggar och snickerier. Färg tvättning, glas och striping låna en solig, mer nyckfull effekt. Med faux målning, kan du använda en rad olika färger, från mättat till subtila, liksom specialfärger såsom metallic, pärla, och mocka finish.

Annan artikel

 • instruktioner för en trippel travers stav
 • hur man gör ett rum för flickor
 • enkelt kök idéer
 • hand om monterad hjort horn
 • syra färgning konkreta tips
 • vad är ner alternativ sängar?
 • hur man kan måla aluminium fönster
 • billig hem inredningsidéer
 • hur man installerar klockan vantarna på en kvarts rörlighet
 • utomhusbelysning alternativ
 •