små uterummet idéer

små uterummet idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-15

En liten solrummet är ett utrymme med oändliga möjligheter. För diminutiv för alla hög trafik använder, kan en liten solrummet reflektera din personliga intressen och ge en gömställe alla dina egna på sig att koppla av och ladda. Oavsett dina intressen, kan en liten solrummet uppfylla alla dina behov med ringa kostnad och ansträngning.

Garden Room

En liten, soliga rum kan utgöra grunden för en mysig trädgård reträtt som du kan njuta av året runt. Landskap området utanför solrummet att förse dig med en växande och blommande visa i milt väder. Om du gör det visuellt förstorar utrymmet i rummet. Pot olika solälskande växter och placera dem i kluster i hörnen av solrummet att lägga intresse och liv till utrymmet. Begränsa anläggningar till hörn av rummet hjälper bifoga litet utrymme, vilket ger att trygg och säker känsla. Välj tunga rottingmöbler med neutral färg kuddar för att ge en bekväm plats att koppla av. Fyll i reträtt med ett litet rotting enstaka bord att hålla te och vattenkannor.

Casual Äta

Även de minsta utrymmen kan hålla en mini-café eller pub bord. En liten solrummet är en vacker plats att koppla av och njuta av frukosten. Placera en liten yta matta under bordet för att definiera rummet, och sedan samordna bordet färg med trim färgen i rummet för att skapa en enhetligt utseende, vilket är viktigt för ett litet utrymme. Skapa en inbjudande plats för att njuta av en ensam kopp kaffe genom att klä bordet med färgglada kuvert och en petite blommande mittpunkten.

Bibliotek

Använd en faux eller bärbar öppen spis för att ställa in temat för en personlig solrummet läsning skrymsle. Earth-ton sheers på fönstren filtret ljus under dagen och ge en drömmande utrymme upplyst av en läslampa där du kan koppla på natten. Placera en bekväm läder stol och ottomanska i vinkel mot fönstren och linje området under fönstren i uterummet med låga bokhyllor fyllda med favoritböcker. En liten tillfällig tabell kan hålla nuvarande läser, medan en trä tidningsställ eller flätad korg kan hålla tidskrifter och tidningar.

Meditation

En liten solrummet är en idealisk plats för att skapa en meditation eller bönerum. Börja med ett rent utrymme låg sedan en mönstrad matta område i mitten av golvet. Drape fönster i böljande gardiner och hänga en mängd vindspel antingen direkt utanför fönstren eller från insidan gardinstång för att ge lugn tutningar när det blåser försiktigt genom rummet.

Placera en bön ändra eller vatten funktionen mot en vägg i uterummet för att skapa en samlingspunkt och sedan lagret i lite gröna växter att lägga till en naturlig del i rummet. Placera en hög med kuddar på knä i ett hörn av rummet för att göra plats för både vackra och funktionella.

Annan artikel

 • crackle paint projekt
 • hur du gör din egen SKRIVBORDSUNDERLÄGG skrivbord som
 • fördelarna av laminatgolv i inredning
 • klassiskt sovrum stilar
 • hur man utformar en öppen spis vägg
 • vikbara skärmen
 • stor garderob idéer
 • metallhalogenlampor lamptyper
 • gardin stilar för stora fönster
 • hur man rengör sidenkuddar
 •