primitiv inredning idéer

primitiv inredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-11

Primitiv dekor använder objekt som går att handgjorda utan hjälp av fantasi verktyg eller maskiner. Stilen består till stor del av gamla tribal konst, naturmaterial, jordnära toner och rustika design. Vanliga primitiva material inkluderar sten, trä, läder, vass eller gräs och grov trasa. Primitiva teman omfattar djur, växter, geometriska mönster, himlakroppar och ceremoniella symboler.

Blandad Vardagsrum

Gå ut allt med ett vardagsrum som använder diverse primitiva teman från topp till botten. Pale furu plank i tak, ljusa furu plank väggar och brutet bruna, grå eller bruna golv STENPLATTA ge en rustik bakgrund till de primitiva design. Logga soffor och fåtöljer med läder kuddar lägga bekväma sittplatser med en handgjord känsla. En stor, grov, tvådörrars log skåp öppnar för att avslöja dolda elektronik, exempelvis en TV och stereo.

En tabell logga kaffe sittande på en faux leopard gömma matta skapar en exotisk accent. En gammaldags, handmålade, sydamerikanska keramikskål pryder upp i soffbord för en färgklick. Handsnidade afrikanska tribal masker och handmålade aboriginska plack rock ge dramatiska väggdekorationer. Små, färgglada, handvävda mattor Navajo hängande från träkäppar skapa primitiv och attraktiv gardiner som du kan knyta tillbaka med läder band.

Rustik Badrum

Sätt ditt badrum till ett vattenfall fyllda grotta för att ge området en verkligen primitivt utseende. Trumlat mörk granit golv och ljus granit väggar /tak ge sken av en naturlig grotta formation. En rund badkar bestående av polerad ljus granit och faux knoppar rock ger en jordnära stil. Den volymrattar en dold pip i den nedre väggen som häller vatten i badkaret som en naturlig källa.

En mörk granit kontra med en polerad ljus granit diskbänk och dolda "våren" kran behåller hela primitiva stil. En faux granit toalett gömd bland faux vinstockar gardiner ger avskildhet och en jordnära känsla. En rund spegel med tjock metall trim som tonar från polerat till tråkig ger en "naturlig polerad metall" spegel utseende.

Enkel Dining Room

Prova en robust och enkel stil för att skapa en primitiv matsal som rymmer en stor folkmassa. Mörkt trä golv, mörkt trä trim, ljusa väggar Adobe och en ljus Adobe tak med mörkt trä stöd balkar ger en bas för enkel stil. Ett stort matbord och matchande bänkar med mörkt trä ben och ljust trä bordsskiva /säte lägga till grundläggande, men rymlig, sittplatser.

Wildflowers sticker upp från en knytnävsstora rock med ett hål borrat i den övre skapa en jordnära och konstnärligt centrum för tabellen. Handvävda korgar med ljusa geometriska mönster dekorera rustikt trä hyllor utspridda runt väggarna. En handvävd matta med ljusa geometriska mönster pryder golvet under bordet och bänkar. En matchande korg sitter i ett hörn av rummet och matchande gardiner för fönstren bidra till att balansera den färgstarka accenter.

Annan artikel

 • hur reparera rulla upp persienner
 • hur man fixar aluminiumlister färg
 • Varför välja sittplats hemmabio?
 • hur man installerar en hylla spis Mantel
 • diy vinyl golvplattor
 • Hur man väljer en spegel
 • tuscan badrum färger
 • goda idéer för kakel trim
 • traditionell inredning färger
 • Vilken typ av galgar som bör användas för nypa veckade draperier?
 •