naturlig baby plantskola idéer

naturlig baby plantskola idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-22

Med en baby är en spännande tid. När få barn, det finns mycket att göra i förberedelse för det nya tillskottet. En av de roligaste delarna av förberedelserna är att dekorera barnkammaren. Om du har en baby och söker en design idé för utrymmet, överväga att använda ett tema inspirerade av naturen.

Celestial

Använd stora vidsträckta utrymme som ett tema för ditt barns dagis. Måla väggarna en blek blå nyans och trimma en mörkare blå. Använd stjärnformade stenciler och glöd-i-mörk färg för att skapa konstellationer på väggar och tak. Om du är konstnärlig, skapa en realistisk ser månen på väggen med gula eller glöd-i-mörk färg. Om konst är inte din starka sida, köp en måne dekal och fästa den på väggen. Inredning av vilken färg som helst arbete för detta utrymme --- från vitt till mörkt trä. För sängkläder, mjuka tyger som huvudnummer stjärnor eller pastell blått och gult linne är idealiska. Placera en plysch vitt kasta matta på golvet. Mörkblå gardiner inte bara binda till utseendet på rummet, men också bidra till mörkare plats, vilket gör den lämplig för nationella handlingsplaner.

Beach Inspirerad

Om du njuta av stranden och vill dela din kärlek till den plats med ditt barn bör du använda en strand tema för hennes plantskola. Måla den nedre halvan av väggarna en sand färg och övre halvan en ljusblå --- skapa utseendet på sanden och himlen. Lägg fluffiga moln till den övre delen av väggarna med vit färg. Wicker eller vitkalkad möbler är perfekt i denna plantskola. För sängkläder, använda en kombination av ljusblått och beige färgade bomullstyger. Täck fönstren med plantering fönsterluckor och aktre språnget. Accessorize med hinkar fyllda med snäckor. Du kan även infoga ett akvarium.

Rainforest

Om du vill ingjuta en kärlek av flora och fauna i ditt barn, använd en regnskog tema för att dekorera hans barnkammare. Måla den övre delen av väggarna en ljusblå att efterlikna himlen och använder brun och grön färg för att skapa träd med frodig grönska. String ett rep från ena hörnet av rummet till en annan och hänga plysch apor från den. Från Clip Art, skriva ut bilder på djur som lever i regnskogen --- såsom tukaner och grodor träd. Ram bilderna och hänga dem på väggarna. Körsbär eller mahogny band möbler i bra med temat. Använd en blandning av mörka och ljusa gröna sängkläder för spjälsäng. Häng bambu nyanser på fönstren.

Annan artikel

 • neutral baby rum inredningsidéer och teman
 • Hur man monterar cellulära nyanser
 • instruktioner för att göra kuddar
 • hur man hittar annonsering på Internet för inredare
 • designidéer för vinyl plattor
 • sovrum draperi idéer
 • fairy Dekorera för rum
 • hur att Refinish målade skåp
 • stuga Inredningstips
 • tuscan sovrum idéer
 •