dekorativa användningsområden med handdukar för ett badrum

dekorativa användningsområden med handdukar för ett badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-16

Handdukar kan tjäna dekorativa syften i ditt badrum långt bortom deras praktiska användning som ett verktyg för att torka av efter tvättar händerna eller bad. Bästa sättet att använda handdukar för att dekorera ditt badrum beror på ditt färgschema, Utsmyckning stil och layout av ditt badrum.

Handdukshängare

Handdukshängare i olika stilar, såsom enstaka barer, dubbla streck eller ringar , och lätt att hålla handdukar i ett dekorativt sätt. Placera små ringar över en sänka för handdukar och större ringar ovanför badkaret för badhanddukar. Enkel eller dubbel handduk barer kan hålla olika storlekar och stilar av handdukar för att förbättra ditt badrum inredning. Till exempel börja med två röda candy apple badlakan för basen av formgivningen. Lägg randiga handdukar som har samma röda, beige, choklad brun och vita ränder. Avsluta ensemble med röda tvättrasor ovanpå. Den handdukar kan helt enkelt hänga på baren eller så kan du lägga till ytterligare dekoration genom att binda ihop dem med beige band eller garn. Handdukarna kan dra ihop hela färgschemat med randiga handdukar. Eller visa mönstrade badlakan som kompletterar eller skapa ett tema som sköldpaddor, blommor, fisk, ankor eller vad tema du vill använda.

Hyllor

Inbyggda hyllor, eller de som du lägger till, kan hålla handdukar för enkel åtkomst och syften inredning. Betrakta ett hotell-stil hylla ovanför toaletten för att hålla en hög med handdukar samt ge utrymme att hänga en dekorativ uppsättning handdukar. Vik mönstrade handdukar och stapla dem på hyllor för att visa en konstnärlig arrangemang av ränder, blommor eller andra former. Blanda upp det med hjälp av en mängd olika former såsom cirklar, rutor och ränder.

Använd en hylla-system med olika öppningar för att visa handdukar och andra dekorativa föremål som ett spa eller butik. Ta hänsyn till rullande handdukar och stapla dem på ett par av hyllorna, sedan använda korgar, vaser eller andra objekt för att fylla de andra öppna platser.

Korgar, skålar och containrar

Roll handdukar upp och lägg dem i korgar, skålar , galvaniserat hinkar eller vad container passar med din inredning. Använd en mängd olika färgade och mönstrade handdukar, så länge de passar in i ditt färgschema eller tema. Mindre kärl kan hålla upprullad handdukar eller tvätta kläder för samma effekt i mindre skala. Större behållare kan sitta på golvet framför duschen eller badkaret eller på större hyllor. Mindre kärl kan sitta på kanten av badkaret, på hyllor eller på disken.

Hängare och krokar

Hang handdukar från krokar för en casual look. Eller använda en vanlig hängare att hänga ett badlakan set och visa den i badrummet, eller hänga den i ditt rum för dina gäster att använda.

Annan artikel

 • dusch typer dörr glas
 • toalett designidéer
 • hur man syr en soffa överdrag
 • tonåring rum Inredningstips med hemlagad grejer
 • sovrum idéer för ett litet sovrum under en låg budget
 • alternativa ventless eldstäder
 • hur man byter en veranda ljus
 • hur man målar ett rum brun
 • hur man drar blommor på en vägg
 • hur man ändrar färg kakel fogmassa
 •