billiga kök golv idéer

billiga kök golv idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-13

Att göra om köksgolvet behöver inte vara en plånbok krossa process. Modern vinyl och laminat återskapa traditionella golv mönster med realism som rymmer upp under lupp utan att bryta banken. Leta efter Closeouts på golv butiker, bläddra likvidation försäljningsställen och hålla ett öga på webbplatser gemenskap växlingsutrymme som Freecycle och Craig's List att spara pengar på kök våningar. Kom ihåg, ibland på en budget helt enkelt inspirerar till kreativitet.

Vinyl

Enligt World golvbeläggning Association, är prisvärda vinylgolv används ofta i kök och badrum. Vinylgolv härma noga mönster som keramiska plattor, marmor och trä. Vissa vinyl finns i tunna skivor, men vinyl kända sorter som motståndskraftig vinyl ger ett mjukt alternativ. Vinyl finns i stora singularis plattor eller i vinyl sammansättning plattor (VCT). Självhäftande VCT torg kommer ofta till rimliga priser och ge enkel installation-they're också bra att ha till hands ifall en plastmatta behöver lappa. Plastgolv är generellt lågt underhåll. Detta golv alternativ största fiende är inrotad repor, vilket kan förhindras genom en gelcoat som moderna vinyl produkter. Vinyl utvecklas från linoleummattor, en liknande ekonomisk golv alternativ som innehåller mer naturligt inslag, men tenderar att erbjuda mindre motståndskraft än vinyl.

Laminat

Laminatgolv presenterar en billig syntetiska golv alternativ som mycket exakt härmar utseendet på lövträd och stengolv. Enligt den nordamerikanska Laminatgolv Association (NAFLA) är laminatgolv reptålig och har en längre livslängd än lövträ, vinyl och matta golv. Laminat finns i huvudsak i samverkande delar, och erbjuder enkel installation-vissa sorter även erbjuda självhäftande installation och är helt enkelt på befintligt golv (känd som "flytande" laminat). En extern hartsbeläggning skapar en lättskött golv alternativ, vilket ytterligare värde via hållbarhet. Som NALFA påpekar, laminat motstår fläckar, blekning och fukt och presenterar en miljövänlig idé kök golv, eftersom den pappersbaserade konstruktion begränsar skörden av old-growth lövträd.

Paint

Om ditt kök golv är av betong (vanligtvis dold med kakel, vinyl, trä eller linoleum), målning golvet ger en mycket kostnadseffektiv och kreativ golv alternativ. Efter att strippa köket av dess nuvarande golv, slipa betong, rengör noggrant och fyll den med en oljebaserad grundfärg. Har ditt val av epoxy betong-golv beläggning (garage golvet färger fungerar lika bra här) från en lokal järnaffär-så långt som färg och mönster går, din fantasi sätter gränsen här. Efter tillämpning av minst två lager av färg med rullarna, låt det torka ordentligt. Täta måla med en polyuretan för att skapa en glans och lägga ett skyddande skikt, vilket gör nymålade golvet lätt att underhålla.

Annan artikel

 • hur man hänga en bild på järnväg
 • den genomsnittliga kostnaden för kakel golv
 • hur man bevarar pressade blommor
 • väggsäng idéer
 • land primitiva inredningsidéer
 • tuscan inspirerade färger
 • sovrum designidéer för pojkar
 • hur man målar lite flickor sovrum
 • hur man flyta blommor till en pool
 • crackle paint projekt
 •