Green & Black sovrum idéer

Green & Black sovrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-12

De flesta använder sina sovrum för mer än bara sova och klä på morgonen. De som tittar på tv, läsa eller umgås med familj i sovrummet bör tänka på att dekorera rummet. Det finns många olika sätt att dekorera ditt sovrum, inklusive med olika teman eller färger. Om du gillar grönt och svart, anser dekorera ditt sovrum i dessa färger för att skapa en roligare plats att spendera tid i.

Väggfärg

När det kommer till sovrummet väggarna, det finns alternativ för hur infoga din grön och svart färgschema. Du kan måla väggarna gröna, använda tapet eller lämna väggarna vita och hänga gröna och svarta accenter senare. Om du väljer att måla dina väggar, spendera tid i butiken att plocka ut vilken nyans av grönt du gillar bäst. Vissa butiker kommer att blanda små mängder färg för dig att ta hem och testa på dina väggar så att du kan bestämma vilken nyans verk innan du köper en hel gallon. Om du väljer att gå med tapeter, frågar om mönster som matchar dina färger och ta hem några prover för att fundera över innan du gör ditt slutgiltiga beslut. Lämna dina väggar vita eller annan neutral färg är ett alternativ också. Om du väljer att lämna väggarna neutrala, kan du alltid lägga till grönt och svart accenter på andra sätt, till exempel hänga bilder eller tillämpa vägg dekaler.

Möbler

Möbler i sovrummet ingår vanligtvis en säng och köksskåp, och Kanske en bokhylla och stol, bland annat. Om du köper nya möbler, plocka bitar med en svart finish för att gå med ditt tema. Om nya möbler är inte i din budget, anser måla dina möbler svart. För sängen, tycker om att använda gröna blad och en grön hjälpare som matcha med andra nyanser av grönt du planerar att använda i rummet. Håll grön nyans i åtanke när plocka ut stolar eller andra stoppade möbler så att du kan plocka matchande bitar.

Rummet

Det är lätt att integrera dina gröna och svarta färgen i olika dekor bitar som finns i din sovrummet. Till exempel, om du väljer att använda en pläd matta, det finns många alternativ som är grön och svart. Shoppa tills du hittar en matta med en design som du gillar och en grön nyans som matchar resten av rummet. Gardiner finns i en mängd olika färger också. Välj en svart gardinstång och tyg som går med dina andra pjäser. För små ex inredning så som ljus, vaser, blommor och andra delar, helt enkelt hålla dina färger i åtanke när du gör inköp. Du kan placera en grön väckarklocka på sängbordet, en lampa med en grön skugga på byrån eller ram bilder i svarta ramar. Njut av din Utsmyckning och plocka ut bitar som du gillar att även framhäva din gröna och svarta färger.

Annan artikel

 • hur man kan inreda en öppen spis Mantel med bilder
 • hur man gör fishtail swag gardiner
 • markis tips
 • idéer för gå-i kakel duschar
 • hur man täcker panel med tyg
 • hur refinish bänkskivor med en spray
 • skåp inredning idéer
 • hur man kan måla plast, trä
 • vad FÄRGER gå med olja masseras brons?
 • baby garderob idéer
 •