om inredning kurser

om inredning kurser

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-31

Det är goda nyheter för de design-kunniga personer som vill sätta sitt intresse för design att arbeta som en karriär. Inredning kurser är riklig, vilket gör design och dekorera ett realistiskt mål med en mångfald av pedagogiska alternativ. Både traditionella och icke traditionella studenter kan hitta pedagogisk utbildning i inredning och rymd-planering med traditionella universiteten och online-utbildning

programtyper

Inte alla inredning kurser är desamma. Heminredning och rumsplanering program finns i en mängd olika program koncentrationer, rumsplanering, dekoration och design. Interiör-Utsmyckning och rymd-planering-programmet studenter bör vara medvetna om att inredningen inte är design. Inredning kräver studie i arkitektur, medan interiören-Utsmyckning och rymd-planering studerar de faktorer, teorier och principer för inredning. Många program för utsmyckning är diplom program, men kandidatexamen program finns tillgängliga för dem som söker vidare utbildning.

Online

Ett stort urval av ansedda interiör-design program är tillgängliga via distansutbildning online. De flesta online distansutbildning program diplom program, inte kandidatexamen. De är också betydligt billigare än traditionell kandidatexamen program, och allt kursmaterial ingår i kostnaden för programmet. Kursmaterial för online interiör-inredning diplom program inkluderar böcker och broschyrer, på nätet professionell hjälp och kursspecifika material såsom mallar.

Traditionell

traditionella högskolor och universitet som erbjuder interiör-inredning studieprogram är mycket varierade, med examina som erbjuds att vara beroende av skolan och programtyper. Handel skolor och högskolor med interiör-Utsmyckning kurser och rymd-planering kurser är associera-graders-beviljande högskolor. Högskoleutbildningar finns tillgängliga för dem som söker en kandidat-eller magisterexamen i inredning, även om de flesta högskoleutbildningar är design, inte inredning, program.

Kurser

Kurser inom inredning omfattar både teori och praktik. En bra interiör-Utsmyckning och rymd-planering kommer att innehålla en kombination av de två och kräver studenterna att sätta vad de har lärt sig att använda. Typiska interiör-Utsmyckning program kan omfatta sådana kurser som färglära, rumsplanering, fönster och behandlingar vägg, tyger och textilier, belysning, spacial harmoni och affärsmetoder.

Medlemskap och certifiering

Interiören-Utsmyckning fält har en antal professionella föreningar, organisationer och attesterande organ. Innan du väljer en interiör-inredning programmet, bör potentiella studenter kontrollera ackreditering av program för att se till att de väljer ett program som kommer att uppfylla deras yrkesmässiga behov, liksom normerna för branschorganisationer och Licensing Agency medlemskap. Många professionella inredning organisationer erbjuder resurser för elever och medlemskap student.

Annan artikel

 • kommersiell belysning alternativ
 • hur man installerar burk belysning
 • shabby chic plantskola idéer
 • hur du kan maximera lagringsutrymme
 • hur man ska gå grönt med fönster behandlingar
 • hur man designar möbler för en garderob
 • hur man mäter spis dörrar
 • hur man hittar den bästa fönster behandling för dina fönster
 • ny gardin stilar
 • små Rumt idéer
 •