fördelar och nackdelar med faux trä

fördelar och nackdelar med faux trä

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-27

faux trä är ett billigare alternativ till att använda äkta trä i vissa ytor på ett hem eller kontor eller i vissa aspekter av ett rums inredning. Det finns ett antal olika fördelar och nackdelar vid användning av faux trä, allt från effektivitet till allmänna estetiska utseende. Det kommer verkligen ner till personlig preferens Vid beslut om att inte använda det här materialet.

Faux Träpersienner

faux trä persienner är en billig och ibland attraktivt alternativ till äkta trä persienner. Det faux trä persienner är ofta billigare då äkta trä persienner, och om den äkta trä persienner råkar vara billigare, då är chansen att de inte är väldigt bra byggd och kommer troligen att falla isär på dig. Den faux trä persienner kommer också att vara resistenta mot konstant exponering för solen, medan äkta trä persienner kan torka ut och bli blekt om den inte behandlas innan de monteras. Däremot kan faux trä fortfarande ser falska och har att stigmatisering i samband med det, så om inte det fungerar med resten av inredningen i rummet, kan det inte fungera estetiskt.

Faux Trägolv

Faux trägolv tillverkade av linoleum och är färgad och grafiskt utformat att se ut som bitar av trä och finns i många olika färger och stilar. Detta faux trägolv är mycket mindre billigare än riktiga trägolv, i genomsnitt $ 4 till $ 9 per kvadratmeter när de installeras, medan många standard trägolv genomsnitt $ 7 och uppåt per kvadratmeter när de installeras, enligt RealtyTimes. com. Dessa faux trägolv kräver också liten eller ingen underhåll, medan trägolv måste färgas eller färdiga och ständigt riskerar att repas, betsat eller bucklig. Faux golv är slitstarka och resistenta mot detta. Men ser faux trägolv inte eller känner alls som äkta trä på någon längre tid för inspektion och detta, estetiskt, gör dem sämre än riktiga trägolv.

Faux trä Walls

faux trä väggar eller trä väggpaneler är andra material /ytor människor använder i sina hem eller kontor, ibland lägga till en intressant accent till ett rum. Medan äkta trä väggar är solid, pålitlig, material som håller upp rummet i sig är faux trä bokstavligen bara en panel som täcker över sheetrock eller gips för rent estetiska värdet. Dessa delar av faux träpaneler eller väggar i allmänhet är svårt att spika eller borra i när hänger bilder eller objekt från väggarna, medan äkta trä är mycket mjukare för dessa ändamål. Däremot kan faux trä väggar ger ett rum en riktig retro-look och känsla, som i vissa rum eller kontor, gör att rummet känns väldigt unikt.

Annan artikel

 • hur man installerar en hylla spis Mantel
 • hur man målar djur utskrifter på möbler
 • hur man gör ett tyg Valance
 • hur man rullar handdukar
 • hur man målar ett rum brun
 • saker som behövs för att måla insidan av ett hus
 • kan du ändra en ljus lyktstolpe till en rörelsedetektor?
 • tips om faux målning
 • dekorera med furumöbler
 • franska spetsar konsistens tips
 •