familj badrum idéer

familj badrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-24

Badrum design kan vara knepigt. Lägg till en familj till överväganden badrum design och dekorera badrum kan tyckas nästan omöjligt Design Challenge. Alla vill eller behöver något annat i badrummet rymden, men inte gräma, att utforma en fantastisk, familjevänlig badrum utrymme är inte en oöverstiglig uppgift. Med några enkla knep kan ditt badrum bli en mysig plats, säker och praktisk för hela familjen.

Säkerhet

Den första punkten i en familj badrum ska alltid säkerhet. Badrummet är en veritabel minfält av faror för barnen, så ta dig tid att barnsäkra badrummet utrymme. Se till att badrummen är oåtkomliga för små barn, och aldrig lämna ett barn ensamt i badrummet. Installera urkrokningsskydd inuti skåp och lådor för att hålla barn från att öppna dem, använda tydlig plastplugg täcker i försäljningsställen, hålla alla mediciner i låsta medicinskåp oåtkomligt för barn, installera mjukt gummi täcker på kranar och plats gummi-stödda mattor på klinkergolv att göra den mer slip-resistent. Familj badrum är om funktionalitet och säkerhet för hela familjen, även små barn.

Färg

Välj badrum färger med hela familjen i åtanke. Män och pojkar är osannolikt att vara bekväm i en rosa badrum, till exempel, så välj ett könsneutralt eller jordnära färger för en familj badrum. Bruna och tans, grönt, gult och blått är alla könsneutrala badrum färger. Kom ihåg att bära färgen i hela utrymmet på väggarna, räknare, i duschar och baljor och med tillbehör som accent färg av utrymmet. Välj två kostnadsfria färger, som brunt och kricka, för att ge dimension familj badrum.

Style

Tänk på ditt hem och familj när man utformar ett badrum. Badrum behöver inte nödvändigtvis likna resten av hemmet i stil, men även ett element av stil i badrum, även familj badrum, kan binda utrymmet tillsammans. När styling en familj badrum, ge alla en röst i rymden sammansättning. Ta med familjen shopping för badrumstillbehör och välja något alla är överens om. Geometriska mönster och nautiska teman är bra val för familjen badrum, men se till att inte gå överbord. Alltför många mönster kan göra badrum känna rörigt, medan ett överflöd av nautiska tillbehör kan göra badrummet utrymmet känns föråldrad.

Hållbarhet

Tänk på att ett badrum används av alla familjemedlemmar ska vara hållbara. Familjen Badrummet får mycket användning, både av familj och vänner, så var säker på att badrummet kan stå sig genom tiderna. Undvika sköra tillbehör garanterar att de inte kommer att behöva ofta ersättas. Använd tvättbara, mögel-resistent färg på väggarna. Inkludera tvättlappar och handdukar som faktiskt kan användas och tvättas, snarare än de som bara för utseende.

Annan artikel

 • kommersiell belysning alternativ
 • det bästa sättet att torka blommor
 • hushåll målning tips
 • hur man skär upp melamin bänkskivor i kök
 • hur man kan inreda i tropisk stil med apor
 • kök matta idéer
 • hur du väljer rätt färg för att måla mitt vardagsrum
 • cool vindsrum idéer
 • hur du gör din egen 1 / 4 cirkel fönster som täcker
 • Kids ’väggfärg idéer
 •