dig att planera badrum belysning

dig att planera badrum belysning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-14

Badrum belysning tänds ditt badrum och dusch eller badkar för olika stämningar. Ibland kan belysningen användas för att förbättra en romantisk och avkopplande bad eller att skapa ett praktiskt utrymme för rakning, borsta tänderna, och andra nödvändiga uppgifter. Badrum belysning alternativ inkluderar ljusen badrum fåfänga, infällda vattentäta lampor, takfönster, fönster och ljus. Dessa olika alternativ kan kombineras på en rad olika sätt, vilket leder till ett nästan oändligt kombination av stilar. Det viktigaste fråga är att ge tillräckligt med ljus för grundläggande funktionerna. . Allt efter det är upp till dina personliga önskemål

Du behöver:.
Måttband
Papper.
Penna.


1.
Ta ner måtten för ditt badrum med hjälp av måttband, papper och penna. Var noga med att markera höjden på väggarna samt spännvidd taket. Inkludera placeringen av badkaret, toaletten och handfatet i diagrammet i badrummet. Om ditt badrum inte är byggd ännu, konsultera de specifikationer du har utarbetats för dimensioner av badrummet samt placering av badrummet har förutom belysningen.
2.
Bestäm var de grundläggande funktionerna i badrummet kommer att ske. Du måste belysa badkar eller dusch samt diskhon så att du kan se dig själv i spegeln. Om ditt badrum finns redan, kolla där den elektriska fälten är i badrummet. Det bör finnas ett ovanför badkaret så liksom ovanför diskbänken.
3.
Reda på om du behöver ljus än de i taket. Tänk på att ett tak ljus har en vanlig 4-fots spridning. Om ditt badrum är mycket större än 8 meter i diameter i endera riktningen, kan du behöva en extra ljuskälla än en taklampa. De flesta badrummen har taklampa i mitten av taket, liksom fåfänga belysning ovanför spegeln och minst ett fönster.
4.
Bestäm om du vill ha din takbelysning i mitten av badrummet eller ovanför badkar eller dusch, eller om du behöver ha mer än en taklampa grund av den stora storleken på badrummet. Taklampor i badrum är infällda lampor täckta med vattentät linser för att förhindra att fukt från bad eller dusch filtrering i rummen ovanför badrummet.
5.
Välj om du vill att dina taklampan vara en cirkulär glödlampa eller en tubed-lysrör. En tubed-lysrör tar upp mer utrymme tak och kan lätt lyser upp hela taket. Det kan dock inte läggas på en dimmer. Om du vill ditt badrum ha mörkare stämningsbelysning, använd inte en tubed-fluorescerande infälld armatur.
6.
Överväg att lägga ljusstakar eller lampetter i ditt badrum. Dessa ger belysning och kan placeras på väggen inom räckhåll från badkaret. De ger låg belysning för romantiska stämningar när taklampan och fåfänga lyser spegel är avstängda.
7.
Matcha stilar av trim för infällda ljus, persienner på fönstret och den lampetter eller ljushållare på väggarna. Det finns många stilar att välja mellan, inklusive bambu eller matt finish, eller ytskikt av metall som brons, nickel och krom.

Tips och varningar


 • Om du har ett takfönster över badkar eller dusch, sätta en taklampa i mitten av badrummet för att maximera ljus till andra delar av rummet.
 • Annan artikel

 • fakta om lysrör
 • idéer för en sovande veranda
 • hem eldstad idéer
 • hur du monterar en klämma lampa
 • dekorativa idéer för en romantisk ö sovrum
 • färdiga gå ut källaren idéer
 • spis Mantel monteringsanvisning
 • rum vägg färg idéer
 • färg idéer för målning en tegelsten spis
 • hur man gör en 3-D affisch rådjur konst
 •