medeltida inredning tips

medeltida inredning tips

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-23

dekorera ditt hem i en medeltida stil erbjuder möjligheter i överflöd. I detta fall mindre är inte mer, mer är bättre. Inredningen är gotiska karaktär, som kräver stora trä, smide, tung väv, ljuskronor, metall och trä väggbonader. Gotiska valv är också viktigt för den stil, vare sig i dörröppningar, öppningar skåp, speglar eller ramar.

Inredning

Tjock, genomsyrar mörka och tunga trä den medeltida stil hem. Till exempel köpa en hög-back massivt trä tronen-liknande stol och välja möbeltyger som är tunga och mörka --- vävda gobelänger och brokader är ett bra val. Byt ut vanligt hårdvara på lådor och skåp med utsmyckade smidesjärn eller ett snitt dekorativa metall. Lägg intrikata skära lister, paneler trä emblazoned med gotiska kors, Fleur de Lis eller cinquefoils för en medeltida känsla. Använd järn fyrbent bord draperad med brokad duk som medeltida accent bitar. Leta i antikaffärer för överdimensionerade, tunga kistor trä filt. Överdimensionerade, över-fyllda soffor och stolar, igen med en brokad eller gobeläng tyg, komplettera utseendet, liksom svart läderklädsel.

Belysning

Hang järn ljuskronor med tunga black metal kedjor att göra en medeltida uttalande i vilket rum som helst. Häng stora och tunga kandelabrar från taket eller placera dem på ett järn stativ med tjocka pelare ljus. Ställ tjock ljusstakar på kistor och bord att lägga till utseendet. Lägg vägg lampetter i mörkt trä eller metall --- det mer genomarbetade desto bättre-lägg medeltida mystik och är bra val. Sök medeltida specialitet företag för belysning i medeltida inredning, med gargoyle huvuden, applikationer svärd, drakar eller riddare.

Tillbehör

Här är då det roliga börjar . . . accessorizing med medeltida och gotiska bitar. Med mer är bättre, det finns ingen gräns för hur utsmyckade, hur mycket, hur stor styckena kan. Leta efter statyer av alla storlekar att skingra hela hemmet efter medeltida överklagande. Dragon siffror, riddare i rustning, bevingade Gargoyles i varierande material såsom sten, brons, gjuten gips är roliga objekt. Överväga att sätta en fullstor riddare i rustning med en sköld står vakt i tamburen.

Bifoga tjockt trä hyllor på väggarna och använder dem för att hysa gamla läderinbundna böcker och pelar ljus. Överväga vissa drake bok-ends. Keramiska urnor, guld, silver, metall eller målade krukor med hängande växter eller ormbunkar lägga till visuella accenter. Använda en uppsättning av tunga tenn bägare och tallrikar på hyllorna eller ett bord. Häng dekorerad ornately ramar och speglar med välvd toppar, dessa bära rader av medeltida arkitektur. Överväg att lägga till en blyhaltig spröjsade fönster eller målat glas accent fönster.

Häng tapeter och tunga draperier i sådana färger som mörkblå och plommon, bunden tillbaka med rep snoddar för en gotisk överklagande. Välj mattor eller mattor med en väv design i liknande färger.

Annan artikel

 • designidéer för ett nytt hem
 • hur refinish möbler med plastlåda fronter
 • rum tak idéer
 • idéer för virke lister
 • tonårsrum måla idéer
 • hur man täcker keramiska plattor med matta
 • söta sätt att måla en tonårsflicka sovrum
 • kakel golv verktyg
 • billiga rum Inredningstips
 • hur du designa din egen matsal i 3d
 •