lätt badrum inredningsidéer

lätt badrum inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-08

Badrum inredning behöver inte vara dyrt. Lösningar och idéer finns i överflöd som kan förvandla ditt befintliga bad eller ens en ny bad till en vacker plats. Hellre än att spendera en förmögenhet på redecorating ditt badkar, använda billigare alternativ för att krydda upp utrymmet och ge nytt liv åt ditt badrum.

Paint

Ett av de bästa och billigaste sätt att uppdatera ett badrum är att måla. Nymålade väggar förvandla ett badrum i en liten tid och med små investeringar. Välj en av dina favoritfärger och samordna dina handdukar för att matcha färgen om du vill. Ett annat alternativ är att måla gamla skåp att förnya sitt utseende. Glansig vit eller svart färg ger en neutral yta att skåp som fungerar bra med nästan vilken färg kombination.

Duschdraperi

Köp en ny duschdraperi att uppdatera ditt badrum. Lägg till matchande fönster gardiner för privatlivet, en Valance och tillbehör för att matcha. Leta efter ett duschdraperi som kompletterar eller matchar din nya vägg färg.

Handdukar

Handdukar inte bara torka dig av efter ett bad, de lägger en massa färg till ett badrum. Välj handdukar för att komplettera din nya färg färg eller mixa och matcha olika färger. Roll handdukar i prydliga rullar och visa i flätade korgar. Layer olikfärgade handdukar på handdukshängare att skapa dimension. Vik handdukar i travar och placera på hyllor i badet. Leta efter utsmyckade handdukar med beading, applikationer eller fransar trimma för en elegant touch.

Light Fixtures

Lägg en ny armatur att uppdatera ditt badkar. En enda liten ljuskrona i mitten av badet kan ha en stor inverkan för en låg kostnad. De flesta hem förbättring centers har en billig utbud av uppdaterade armaturer för badet.

Inramade konstverk

Lägg ett par inramade bitar av billig konstverk till badrummet väggarna. Detta kommer att lägga till färg och visuellt intresse. Välj utsmyckade, träsniderier eller enkla vitmålade ramar.

Växter

Ta med några krukväxter verkliga eller falska växter i badrummet. Ormbunkar älskar den fuktiga karaktären på de flesta badrum. Använd färgglada krukor eller korgar korgvide innesluta växter. Fake växter kan innehålla murgröna att släpa längs en spegel eller lampan.

Mattor

Lägg till nya mattor till badrummet ordet för en färg uppsving. Mattor för badet behöver inte vara strikt badrummet mattor, leta efter små shag mattor, flätade mattor eller jute och sisal mattor. Mattor lägga konsistens och komfort under kalla vintermorgnar och bidra till att förebygga halka på kakel.

Hardware

Handel i de gamla badrumsskåpet maskinvara för nya, blanka uppdaterad hårdvara. Detta är en omedelbar uppdatering som kräver endast en skruvmejsel och lite pengar.

Annan artikel

 • hur man Glaze och Stain skåp
 • Top 10 sovrum färger
 • hallen belysning tips
 • dröm sovrum idéer
 • trähyllor idéer
 • typer av jalusier för fönster
 • hur man gör enkla och billiga köksluckor
 • hur man målar ett golv så att det ser ut som ädelträ
 • hur man syr en avslappnad roman skugga
 • kök belysning regler
 •