klassiska exteriörlack färger

klassiska exteriörlack färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-18

Den yttre lacken av en byggnad dikterar sin första intrycket, dess curbvädjan och det sätt som byggnaden kommer att bli ihågkommen av förbipasserande. Vissa områden i hela USA har klassisk färgpaletter förknippas med regionen (t. ex. sand, varma färger i sydväst), annan färg färger, som vit, har varit på popularitet sjökort i hundratals år.

Vit

För mer än 200 år, har vita varit det populäraste yttre färg husfärg i USA. Ett naturligt val för ståtliga byggnader (såsom det vita huset), välskött vit färg är en symbol för prestige och omsorg: rena vita färg är en symbol för medel för underhåll. Vit exteriörer kan också spelas upp med kompletterande och kontrasterande färger trim, att erbjuda fler alternativ än kan vara tillgängliga med djärvare viktigaste färgalternativ.

vit färg har sina nackdelar. Vita husen kan se sjaskiga och gulnade utan korrekt underhåll. I själva praktiskhet, kanske du vill undvika det i industriområden eller särskilt leriga och dammiga regioner

Gul

Gult är en mycket mångsidig exteriör färg-det kan antingen användas med stor, fet verkan, eller att skapa en charmig klassisk intryck. Många bondgårdar och små stugor används blek, ganska gula för att uppnå lantlig charm. Ljusa eller mörka gula färger i allmänhet används av dem som försöker en mer samtida effekt, blek, dämpade gula är den klassiska nyanser av valet för bondgårdar, men gul kan användas för traditionell effekt med olika stilar. Gul lämpar sig också tilltalande trimma val (t. ex. kompletterande blues och rött).

Blågrå

Skiffer blå eller blå-grå nyanser är populära val längs Atlantkusten och i New England. Trogen saltet-box och Kap Cod stilar, blågrå håller fast vid den lågt nåd av byggandet och en hyllning till havet atmosfären i regionen. Blågrå är också ett praktiskt val i resten av landet-smuts och fläckar inte visar sig bra mot dessa nyanser-även om det är speciellt lämpade för östra Amerika.

Brown

Färger från den bruna familjen (allt från tan, beige, khaki till mörkaste chokladbrun) har traditionella val för utomhusfärg år, och fortfarande är populära idag. Browns erbjuder ett brett utbud av nyanser att välja mellan, samt hållbarhet-bruna nyanser naturligt dölja smuts och andra missfärgningar-och utmärkt täckning av eventuella brister i den yttre ytan.

Annan artikel

 • diy hängande lampor
 • hur man skyddar en madrass täcka på en queen size-säng
 • BUK stilar
 • hur man refinish en ek trim
 • hur man målar ett barns sovrum
 • stor tvättstuga idéer
 • hur du gör ditt rum ser tropiska
 • designidéer för sovrum med triangulära tak
 • hur färga mattan med rit dye
 • hur man kan förbättra leva i en enda bred släpvagn
 •