fönster behandling färger

fönster behandling färger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-22

Fönster behandlingar får en färgstark samlingspunkt i ett rum design system eller smälta graciöst i bakgrunden. Välja fönster behandlingar som passar stilen i ditt hem inkluderar välja komplementfärger. Var de draperi, rullgardiner eller persienner, de färger som används för ditt fönster behandlingar har en direkt inverkan på din design system.

Gå Bold

tyglager i lysande ädelstenstoner cascading ner längden på dina väggar och komponera fönster skapar en djärv brännpunkt. Använd färger som lila, rött, guld och blå att fokusera på fönstret och utsikten utanför fönstret. Dessa färger komplettera en viktoriansk eller traditionella färgpalett och design system.

Samma färger i mindre komplicerade behandlingar, såsom cellulär nyanser eller faux trä persienner fortfarande finns en djärv brännpunkt, men är bättre lämpade att mer casual stil som samtida eller Urban Chic.

vara subtil

Välj en neutral färg som brun eller grå för ditt fönster behandlingar om dina fönster varken är arkitektoniskt intressant eller öppna på en slående eller trevlig utomhus uppfattning. Tänk dig en färg som är en nyans mörkare än din vägg färg, vilket gör att fönstret behandling att smälta in i väggarna och fungerar som ett tillbehör snarare än en primär designelement i rummet.

Välj en behandling med en monokrom mönster för ökad konsistens. En krämfärgad draperi tyg med korsstreckslinjer väva ger behandlingen mer intresse samtidigt som subtilitet.

Lägg Kontrast

Fönster behandlingar inte behöver vara begränsade till en färg. Använd lager och tillbehör för att skapa färgstarka kontraster. Häng en jord-tonas bambu skugga i ditt fönster och rama in den med färgglada gardiner paneler och en matchande tuftade Valance. Välj en färg för gardiner och kappa som är en dominerande färg i rummet för att markera behandling. Välj en färg som används i utskrift eller andra tillbehör för tyget om du vill blanda behandlingen i bakgrunden.

Använd baksidan

Reversibel draperi paneler gör att du kan ändra stämningen i rummet utan att behöva ändra ditt fönster behandling. Välj ett tyg i en solid, neutral nyans och lägga trim för att panelerna i en mörk, kontrasterande färg. Skapa en baksida på panelerna med tryck som samma neutral nyans och trim färg. Den kan skriva ut kan vara ett mönster, till exempel ränder eller rutigt, eller något mer stiliserade, till exempel ett djur print.

Gör kuddar med samma tyger och visa matchande sidor för att återspegla den stilen i fönstret behandling, eller tvärtom sidor för att skapa kontrast.

Annan artikel

 • spela idéer rum färg
 • Hur man monterar cellulära nyanser
 • hem design idéer för färg
 • panel idéer för hem väggar
 • hur du tar bort redan existerande kakel
 • studenthem möbler idéer
 • franska land chic sovrum idéer
 • förteckning av badrumstillbehör
 • gör-det-själv hem inredningsidéer på en budget
 • hur man kan inreda en bar rum
 •