Tips för ett hus utan lagringsutrymme

Tips för ett hus utan lagringsutrymme

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-24

Ett hus utan garderober, utgör en vind eller källare en lagringsplats utmaning när det finns ett behov av att lagra kläder, objekt semester och rengöringsmedel förnödenheter och andra föremål. Poster behöver inte vara staplas i hörn eller mitt på golvet. Det finns alternativ för förvaring av hemmet som inte kräver en förmögenhet att anlita någon att bygga garderober eller andra skåp förvaring i hemmet.

Vakuum Förvaring Väskor

Köp vakuum förvaring påsar och använda påsar för att lagra säsong sängkläder och kläder som inte används ofta. Påsarna är vattentäta och produkterna kommer inte mögel inne i påsar. Vakuum förvaring påsar komprimera till storleken av en liten ruta när luften har försvunnit ur säcken med en dammsugare slang bilaga. Placera det komprimerade påsar under sängen eller bakom en möbel. Vakuum förvaring väskor är tillgängliga i handeln och hem förbättring butiker samt online.

Over-The-Door Storage påsar

Använd over-the-dörr lagring påsar att förvara skor, toalettartiklar, leksaker och andra småsaker om hemmet har ingen lagringsutrymme i badrummet eller sovrummet. Köpa två påsar och placera en på varje sida av badrummet eller sovrumsdörren. Placera mindre föremål i en på framsidan av dörren och större föremål på påsen på insidan av dörren.

Hooks

Fäst två till fyra stora krokar på en vägg i ett sovrum, hall eller annat utrymme hemma. Hang rockar, hattar och andra kläder på dessa krokar. Om hängande kläder, placera kläder i en påse plagg för att hålla damm och nattfjärilar bort från kläder.

Garage Loft Lagring

Om hemmet innehåller ett garage med ett utsatt loft (takbjälkar i taket), använd loft utrymme för att lagra semester och objekt som inte används ofta. Placera en bit plywood över Lofts takbjälkar och placera objekt på plywood. För att hålla buggar av dessa poster, försegla lådor i en presenning som andas så att utrustning inte kommer att ruttna och mögel eller mögel kommer inte på insidan av rutorna.

Bakom och under möbler

Plats poster som kvastar, moppar, bilder, oanvända elektronisk utrustning och andra platta föremål bakom och under möbler som soffor, fristående skåp, sängar, byråer och kistor. Wrap elektroniska produkter och bilder i en bit tyg för att hålla bort damm från objekt.

Dual-Purpose Möbler

Köp möbler, som soffbord och nöjesdistrikt, som innehåller inbyggda i lådor och använd lådor för att lagra papper, DVD och skivor musik och andra småsaker. Överväga att köpa en bokhylla sänggavel säng och lagra personliga föremål i gaveln eller köpa ytterligare Sängbord för lagring.

Återvinning objekt

Håll kaffe burkar, krukor, smör och andra behållare mat för lagring gem, knappar, skruvar, spikar , projekt poster och andra objekt i hemmet kontoret, köket eller garaget.

Installera utdragsbrott hyllor och korgar

Installera utdragbara hyllor och korgar i alla bänkskåpen närvarande i hemmet, inklusive kök och badrum. Utdragsbrott hyllor och korgar finns på detaljhandeln och heminredning butiker samt online.

Annan artikel

 • kommersiell belysning alternativ
 • de bästa idéerna källaren
 • sovrum inredningsidéer på killar
 • hur man målar ett litet rum mörkt
 • diy uterum
 • nackdelarna med en svart diskbänk
 • hur man kan inreda en gäst sovrum och badrum
 • populära badrum färger
 • badrum kakel design idéer
 • hur man målar hårdpapp sidospår
 •