hissgardiner idéer

hissgardiner idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-12

Du behöver:
gammalt lakan eller tappa trasa
. Gamla tidningar.
Paint.
Pensel.
Stenciler (tillval).
Body färg (tillval).
Klistermärken (tillval).
Knappar.
Limpistol.
Corkboard.
Lampskärm.
Ribbon.
Sax.
Kudde stoppning.
Polar fleece tyg.
Stift.
Modell Magic.
Magneter.
. Magnetisk torr radera ombord

Roman nyanser på många sätt är höjden av funktionella möter dekorativa: Sådana nyanser kan du så mycket privatliv som traditionella lamellgardiner, men utan en sådan rivning, utseende. Roman nyanser ger ett rum en mjukare och mer delikat utseende samt en nära oändlig mängd olika val

Glass panelklädda Roman Shades

Glas roman blinds vistelse ner hela tiden. Alltså, de är perfekta för när vyn utanför ditt fönster är inte alls slående och du vill hålla det smakfullt dolda. Du kan göra det här fönstret behandling själv och det ger dig en mycket dekorativa slutresultatet som är bunden att provocera samtal och frågor när folk ser det. Samla tillräckligt med paneler av glas så att när de är i kolumner bredvid varandra bildar en kvadrat eller rektangel som täcker hela fönstret. Spray varje glasbit med etsning sprayen tills glaset är inte längre helt transparent. Knyt en lång bit band runt vardera sidan av varje panel, looping och ansluta den till glaset panelen ovanför den för att skapa en slags stege effekt. När du har anslutit alla glasrutor, hänga upp dem genom hopknytning resterande band längst upp i fönstret runt en krok.

Färg

Kanske det bästa roman blinds är att de finns i så många färger och tyger som du alltid kan hitta en som matchar din inredning. Till exempel för ett rum som har en mycket subtil, lågmäld stil, neutral roman persienner är ett effektivt sätt att framhäva stilen i rummet, dock utan att dra uppmärksamhet till fönstret behandling. Å andra sidan är en ljust färgad hissgardiner ett bra sätt att lägga till ett stänk av färg till ett rum. Till exempel kan en ljusgul nyans göra ett rum att känna sig mer glad och energisk.

No-Sy Roman Blinds

Gör din egen roman blinds utan att sy, bara genom att använda papper överblivna vägg. Dessa nyanser är mycket dekorativa, men de fungerar inte som vanliga roman blinds. De måste förbli vikas uppåt hela tiden. Mät ut ett belopp av en tapet som är lika brett som ditt fönster och en fjärde så länge. Montera tapet överst på fönstret med hjälp av magnetband eller spikning på plats. Vik kvarvarande papper uppåt i tår droppe veck så stor eller liten som du vill ha dem. Håll dem på plats med dubbelhäftande tejp. Du kan lägga till tofsar eller fransar att dekorera den nedre kanten.

Annan artikel

 • gardin & drapera fönster behandlingar
 • primitiva presenter för att dekorera
 • hur man installerar mesh kakel
 • matsal idéer stol järnväg
 • trägolv designidéer
 • kök keramiska plattor backsplash idéer
 • hur man tvättar roman blinds
 • gamla ladan trä projekt
 • hur man fyller en gås-duntäcke
 • cool hemmakontor organisation idéer
 •