färg idéer för en barnens rum

färg idéer för en barnens rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-05

Det bästa sovrum för barn handlar om glada färger och roliga mönster som bidrar till att främja barns naturliga kreativitet. Även om du inte vill göra rummet så färgglada att det skapar en störande miljö, vill du mer än bara vita väggar och möbler. Oavsett färger du väljer är det viktigt att använda barnvänliga produkter, såsom tvättbar färg och bets-resistenta mattan, för att göra utseendet sista.

Blue Ocean sovrum

Skapa undervattensnät atmosfär för en lugnande och rolig barnens sovrum. Mörk sandig-brun matta, vita knutar, vatten blå väggar och en ljusblå tak utgör en undervattens bakgrunden till ocean-tema rum. En mörkblå möbler set med färgglada fiskar-formade knoppar ger en enkel bas för tecknad film dekorationer. Ljusblå lakan och ljusa snäcka-mönstrade sängkläder hjälpa lysa upp rummet.

En blå delfin-formad matta framför en gyllene, skattkista-tema leksakslådan lägger till en liten lekplats till mönstret. En gul bläckfisk-formad lampa på nattduksbordet och persika snäcka-formade korgar på hyllorna form subtila bakgrund dekorationer. Hängande plast fisk och tecknad haj /fisk /val vägg klistermärken pryder tak och väggar för att ge en 3-D undervattens känsla.

Green Modern Room

Blanda lime och skog gröna detaljer med checker och dot mönster för att skapa ett barns sovrum med ett modernt tema. Forest grön matta, vita väggar och limegrönt trim ger en ljus bakgrund för rummet. En rektangulär kalk sänggavel med små hyllor som löper över toppen och ner på varje sida ger lagringsutrymme och en dekorativ detalj till sängen. Lime-och-vit randig lakan och blå-and-tan rutiga sängkläder skapa en djärv kontrast i framför ljusa sänggaveln.

En blå byrå och nattduksbord med lime gröna prickar målade i ett slumpmässigt mönster ner varje sida kompletterar sängen färger. En tan skrivbord med lime grön fyrkant rattar och en solbränna stol med lime sittdyna Håll möblerna stil varierade, men bunden till ett enda tema. En blå-and-tan rutig leksakslådan och lime-trimmade vit bokhylla ge ytterligare förråd.

Rosa Stuga Sovrum

Kombinera en shabby-chic tema och rosa accenter för att skapa en flickas sovrum med en eklektisk stuga stil. Pine golv, tall trim och rosa väggar skapar en charmig bakgrund för klassisk design. Ett klassiskt vitt trä sänggavel med slitna, handmålade ökade rosa detaljer ger en delikat accent för den rosa /gul /kräm lapptäcke sängar.

En gräddvit pottskåp med en lätt grön lampa kompletterar de små, ljusgröna området matta bredvid sängen. Ett mörkt trä dresser med vitt porslin knoppar och en vit trä smyckeskrin sitter på toppen ger en enkel kontrast till lantlig stil sovrum. En rosa-klippta, ljusgrön skrivbord med tillhörande stol lägger en djärv färgklick. En gammaldags dockhus och slitna trä leksakslådan stoppade i ett tomt hörn ger speltid material.

Annan artikel

 • hur man målar badrum skåp
 • chic fönster behandlingar
 • idéer om att göra gardinkappor fönster behandling
 • hur isolera ett tak från buller
 • skräddarsydda fönster behandlingar
 • hur du gör din egen SKRIVBORDSUNDERLÄGG skrivbord som
 • hur du tar bort tapet som sticker
 • design & inredningsidéer för öppen spis
 • Det enklaste sättet att ta bort tapet
 • hur man använder gamla fotogenlampor
 •